پریشب نتم کامل برای 1 روز قطع بود منم بیکار و الاف
12 ساعت کامل فصل 6 got رو دیدم ( انگویینگ ندیده بودم وایسادم تموم شه )
پریشب نتم کامل برای 1 روز قطع بود منم بیکار و الاف
12 ساعت کامل فصل 6 got رو دیدم ( انگویینگ ندیده بودم وایسادم تموم شه )
آقا کلا یه وضعیه ،خراب بازی میکنی رپورتت میدن ،درست بازی میکنی ریپورتت میدن ،خودشون بهت فید میدن ریپورتت میدن ،تو بهشون فید میدی ریپورتت میدن ،کمکشون میکنی ریپورتت میدن ،خودشون میمیرن ریپورتت میدن.من دیگه حرفی ندارم .من اونایی رو که خودم
ری... زورم نمیشه ولی اونایی رو رو ناحقی ریپورت میدن زورم میشه. ،من رفتم بیس طرف خودش میمیره ریپورت میدن ،کلا یکی این فلسفه ریپورتو تعریف کنهدقت کردین اگه 50000 تا کامند داشته باشین چیزی نمیشه ولی 8 تا ریپورت میرین در جهنم لو هاولی در کل باید یکم اون طرف مقابلت با عقل بسنجه ریپورت چیست و چرا
در کل عید فطرتون مبارک
انشا الله اوس کریم امسالو به کاممون شیرین کنه
ویرایش توسط Fery : 07-06-2016 در ساعت 12:19 PM
بازی tinker از وقتی هست که تو دوتا 2 پست گذاشتم rebuilding this acc که دقیقا زد 10 دقیقه بعدش کار واجب پیش اومد abandon کردم :دی تا 7 8 دقیقه اول بازی 25 deny که storm از mid رفت
20 بازی تا vhs و این تازه اول راه هست...win rate هم 2 درصد اومده بالا. هر سری که mid یا carry میرفتم فشار خون میشد +300 هزار. به خاطر همین همش woods بودم. no matter what they pick its just 2 ez for me
با چقدر ایرانی هم تیمی شدم یا جلوم افتادن. اسمم هم معلوم بود اگر پارتی بودن focus بودن رو من :دی
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
از سال 2012 داری بازی میکنی من جای تو بودم رفته بود ti6This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اکانت اصلیمه دیگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آخرین riki برای 2013 بود
نه مسخره نمیکنم دارم ستایش میکنم من خدایی موقعیت تورو داشتم میرفتم ti6This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
samdeloges (07-06-2016)
منظورت از موقعیت رو نمیفهممThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تجربه ات و رنکت و آشنا بودنت با آدم های قوی(6k و 5KThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چون هيچوقت نخواستم از اين راه به اون صورت كسب درآمد كنم. براي icg چند تا پيشنهاد داشتم اما نرفتم. جداي از بي ميلي زمانش هم نبود.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اينو ب عنوان نصيحت داشته باش: اگر تازه دوتا ٢ رو شروع كردي تا جايي كه توانش رو داري ادامه بده اما به اين هم فكر كن ٥ سال يا ١٠ سال ديگه اسم اين روزا و اوقات خودت رو چي ميزاري...
در مورد رنك هم من از اول رنكم اين نبوده كه الان توش باشم بلكه در طول سالها به خاطر هوشي كه داشتم خودم از نگاه كردن بازي ياد گرفتم. هيچكس هم كمكم نكرده.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©