داداش نمیخوام بزنم تو ذوقت ولی این zack snyder اگه پرده سبز رو ازش بگیری *ن بقیه هم نیست . عامل اینکه امتیاز های پایینی نسبت به چیزی که باید باشه گرفته هم zack snyder میدونمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داداش نمیخوام بزنم تو ذوقت ولی این zack snyder اگه پرده سبز رو ازش بگیری *ن بقیه هم نیست . عامل اینکه امتیاز های پایینی نسبت به چیزی که باید باشه گرفته هم zack snyder میدونمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امتیاز پایین خیلی دلایل میتونه داشته باشه. من وقتی اینجور فیلمارو میبینم خودمو از قبل آماده کردم فقط جلوه های ویژه رو ببینم. کلا فیلم فانتزی تخیلی اکثر مواقع امتیاز کم میگیره اینم اولیش نیست. همه که Avatar نمیشن یا Star WarsThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من از 2012 تا الان 3901 ساعت Game Play دارم , چه خبره 9900 ساعت بازی؟ :دی10 هزار ساعت
وات د
من رو اکانت اصلیم 4700 ساعت
با بقیه اکانت ها جمعا 5200 ساعت !
10000 از کجا آوردی؟
انگار یه آدم یک سال و یک ماه همش پشت pc باشه !!!!!!
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
معتادیه دیگه ... چه کنم؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان دیکشنری بابیلون رو دارید؟ موقع تلفظ صداش خیلی خیلی کم نیست؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
واقعا ادم این صحنه هارو میبینه جا میخوره چه قدر فرق میگذارن بین ادما....
{نیا به شیل....تر شکن دارید برا دیدنش}.....
click
''iMM (07-07-2016)
حتما ببینید خیلی جالبه خیلی...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عالی بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من اینو میشناسم کارای خیلی باحالی میکنه
سلام
من یه چیز جالب پیدا کردم (قمپض از نوع دوتا)توی پوشه دوتا میرین و بعد توی c:\Steam\Steam\steamapps\common\dota 2 beta\game\dota\cfg یه فایلیه به نام latest_conduct بعدش commend _ Count توش رو ادیت میکنین و عدد مورد نظر خودتون قرار میدین
حتی میتونین ریپورتاتونو 0 نشون بدین (البته درکل قمپضه چون اطلاعاتتون توی سرور استیم ذخیره شده)
l;h
ویرایش توسط Fery : 07-07-2016 در ساعت 11:31 PM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©