من بیکار بودم رفتم حساب کردم یعنی تو 1 سال بدون خواب و خوراک پشت این لعنتی بودی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من بیکار بودم رفتم حساب کردم یعنی تو 1 سال بدون خواب و خوراک پشت این لعنتی بودی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خیلی خوب بود تازه اگه میتونی استیمتو بده چند تا لینک کاراشو بدم بهت.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اصن حرکی ندیده حتمان ببینه خیلی عالیه.
Dav1d (07-08-2016)
من نمیگم از avatar یا starwars بهتره . شما بیا امتیازشو توی rotten tomatos با فیلمی که بهش شباهت داره مثل civil war ( که امتیاز شدیدا عجیبی گرفت ) بسنج .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در کل از نظر من این فیلم های super hero یی جدیدا بیشتر به به پورنوگرافی شباهت پیدا کرده که یه مشت دلقک ادا در میارن و با قدرت های ماورایی دنیارو نجات میدن ( توهینی به fan هاش نباشه ) ..... خیلی هم جالبه که هیچوقت ابر قهرمانای خوبشون نمیمیرن و همینجوری توی هر فیلم میارنشون ، بهشون اضافه هم میکنن و خودشونو جر میدن تا از جیب مردم پول بچاپن
توی این بین من فقط سه گانه بتمن nolan رو میپرستم که حسابشو از بقیه جدا میدونم
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سه گانه نولان فیلم super hero نیست...
دوست عزیز اصلا بحث امتیاز نیست. شما خودتون اومدید گفتید امتیاز کمی گرفتهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تنها چیزی که من از این فیلما انتظار دارم جلوه های ویژه خوب هست که با این یکی خیلی حال کردم. الان بار سوم هست میگم جلوه های ویژه و باز حرف خودتون رو میزنید. (یکبار به اون دوستمون گفتم متوجه شد) نکنه نمیدونید چیه؟
من کی گفتم شما میگی این از avatar یا star wars بهتره هیچوفت نمیتونه بهتر باشه. اشتباه برداشت کردی درکل
واقعا هیچ علاقه ای به بحث در این موضوع ندارم. شما اما با این نقل قولها و جوابها آدم رو مجاب میکنی ادامه بده من دو صفحه قبل اومدم گفتم عاشق visual effects این فیلم شدم همین هیچ علاقه ای هم به دفاع از این قیلم ندارم.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
دوستان یه کیلیپی همه جا پخش شده بود یه دختر مدرسه ای شعر " مسته مستم کن ، جام ببر بالا" میخوند
یادتونه؟
بعد از چند سال یه کیلیپ دیگه ازش امد بیرو پیش یه مرده بود(استاد آوازش بود) بعد یه آهنگ سنتی میخوند
کسی این کیلیپ رو داره ؟
من چند وقت پیش از یه گروه تلگرام دانلودش کردم امروز اشتباهی زدم پاکش کردم
کسی داره ممنون میشم یه لینکی از بده
مرسی.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
کی بود چن وقت پیش میگفت گوشی ندارم عکس بدم ؟:دی الان میگه با pc میرم تلگرامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
داداش من اون خط اول رو فقط با شما بودم بقیشو کلی گفتم باید از نقل قول جدا میکردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شخصیت ابر قهرمانی بتمن و شخصیت های توی فیلماش همشون از کمیک سر چشمه میگیرن و بازم اینجاست که یه نفر (بتمن) دنیارو نجات میده ولی فرقش اینه که آقای nolan رئالیسم روی فیلم کار کرده که بیشتر طبیعی به نظر بیاد تا اینکه با چنتا قدرت مادرزادی توی فیلماش و پرده سبز بیاد اسم در کنه . همین باعث میشه شما بگید سه گانه بتمن نولان super hero نیست ولی از بطن داستانش از همین کمیک ها مورد استفاده قرار میگیره .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دقیقا 7 ماهه که گوشی ندارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کلا کسی باهام کاری نداره که گوشی لازم داشته باشم
بعضی وقت ها فقط دوربین لازمم میشه که خیلی مهم باشه به پسر خالم میگم گوشیش رو میاره عکس میگیرم.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©