This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteپنهان کننده: اسپویل
راستی سلام بعد مدت ها بازگشتم -__- یه سوال گیفت کارت بتل نت تو ایران جواب میده؟ شنیده بودم برای اونایی ه کشورشون رو زدن ایران جواب نمیده درسته؟
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteپنهان کننده: اسپویل
راستی سلام بعد مدت ها بازگشتم -__- یه سوال گیفت کارت بتل نت تو ایران جواب میده؟ شنیده بودم برای اونایی ه کشورشون رو زدن ایران جواب نمیده درسته؟
ویرایش توسط Soul Keeper : 07-09-2016 در ساعت 03:12 AM
پستت رو ادیت کردم که برای بقیه اسپویل نشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پنهان کننده: اسپویلر
خبر ندارم والا , من برای یه سری بچه ها OW گرفتم با اکانتشون آن شدم
شرمنده برای اسپویل نزاشتن!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پنهان کننده: witcher
میخواستم یه گیفت کارت برای hots بگیرم ولی خب شنیده بودم که کسایی کشور ایران رو توی اکانتشون زدن نمیتونن شارژ کنن الان میترسم یکی بگیرم... بدبختی داریمااا -__-
twtich.tv
امروز اولین استریم ماله بازی pikminبا 101k viewr
wtf
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
هروقت یه بازی جدید به قولی Release میشه، چند روز اول عرضه شدنش همین اندازه Streamer دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لزوما" به امتیاز و کیفیت بازی ربطی نداره
- اصلا در جریان بازی pikmin نیستم ، ممکنه واقعا شاهکار باشه ممکنم هست نباشه. اینو کلی گفتم
نه فک کنم یه خیریه هست برا دکتر *های بدون مرز SGDQ 2016 benefitting Doctors Without BordersThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
به خاطر همین Viewer اینقدر داره
[DR.[mmL (07-09-2016)
آقا کسی اینجا عضویت سینما قلهک داره ؟ به زیر سن قانونی گیر میدن ؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©