کلش رویال باز ها ، اگه تورنمنت دم دست داشتید بگید منم بیام کارت ها رو درو کنم
کلش رویال باز ها ، اگه تورنمنت دم دست داشتید بگید منم بیام کارت ها رو درو کنم
من از بس نتونستم برم آرنا 6 زدم اکانتمو دیلیت کردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من کاپ رو تا 2989 هم رسونده بودم ، لجندری آرنا کامینک سون ...
تورنومنت icg خیلی سر و صدا کرده برو بخون شرایط و جوایزوThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
icg.ir
عجب، تازه دیدم ، تموم شدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من منظورم تورنمنت های معمولی داخل خود بازی بود که جدیدا به بازی اضافه شده ، همین الان داخل یکیشون هستم
کسی بازی township پلی نمیده ؟:دی
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه نگاه به شناسنامت میکردی دوست عزیز
داداش من پلی میده
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
Apdentist (07-10-2016),Hossein.IR (07-10-2016),samdeloges (07-10-2016)
علی داداش دلت میاد ؟:دی اونا رو، رو گوشی پلی میدیم دوتا 2 is love دوتا2 is lifeThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برادر من مگه بازی و تفریح و شاد بودن ربطی به سن داره؟ هر کسی از هر بازی خوشش اومد اونو بازی میکنه دکتر میشناسم با اون سنش clash پلی میده. ما که هنوز 21 سالمونه و بچه ایم اصنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
کسی اک خیلی قدیمی و معمولی داره ؟ فقط قدیمی باشه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©