u are my hero u have my respectThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
u are my hero u have my respectThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ATER (07-11-2016)
راستی دوستان بازی diablo چطوره؟ کسی اطلاع داره بگه استراتزیک هست مثل starcraft? یا MMO ؟ فکر کنم مثل wow دنیاییه برا خودش
بعد تاریخ این بازی برمیگرده به قبل از wow? یا wow قدیمی تره؟
diablo خیلی باحاله ولی خیلی خیلی آسونه یه چاقالویی توش بود دقیقا کپی برابر اصل pudge .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Soul Keeper (07-11-2016)
بله خیلی اطلاعات مفیدی بود مرسی سبک بازی باحاله :دی خب کمی بیشتر توضیح بده چطوره مثل wow هست دنیایی داره برا خودش؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
w3c (07-11-2016)
خب آخه زیاد بازیش نکردم که بدونم دنیایی داره یا نه :دی من که بازی کردم خیلی ساده باد ( با دسته رو ایکس باکس 360 فک کنم 2-3 سال پیش بود ) .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بیا برادر برو این لینک توضیح داده کامل اینجا + https://www.reddit.com/r/diablo3/ +اینجا8
اینجام توضیح داده + چند تا عکس خوب
Forbes Welcome
ویرایش توسط Apdentist : 07-11-2016 در ساعت 01:26 AM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Soul Keeper (07-11-2016)
Diablo بازی سبک Dungeon Crawling هست و خیلی قشنگه. ولی من فقط Campaign اش رو رفتم و آنلاین بازیش نمیکنم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داستان پردازیه فوق العاده و گرافیک خوبی داره.
اون دوستمونم که میگه یکی چاقه توش مثل Pudge اسمش Butcher هست و Pudge رو از روی همون Butcher درست کردن.
Soul Keeper (07-11-2016),w3c (07-11-2016)
butcher یکی از قوی ترین های hots هست,شاید برم سمتش خیلی دوست دارم بازیش کنم دلیلش هم شخصیتاشه که توی hots دیدم احساس میکنم شخصیت سازیه خیلی قوی داره diabloThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مرسی از اطلاعات
Sharingan (07-11-2016)
خواهش میکنم , تویه همین Hots ام خیلیا از جمله Kharazim - Li Ming - Azmodan و ... ماله دیابلو هستن و البته Love من Tyrael :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ATER (07-11-2016),Soul Keeper (07-11-2016)
اره میشناسمشون منم از روی همین hots شخصیتاشو دیدم و خیلی خوشم اومده مخصوصا از Li Ming و johanna و valla و خود diabloThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
tyreal هم خوبه خیلی fantasy هست :دی منم خوشم میاد ازش
احتمالا Cinematic مخصوصش رو ندیدی , یه تیکه هست داره با Imperious میجنگه که محشره!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
* برات آپلود کردم یکم اسپویل داره از Act 2 بازی , اگه میخوای بازی رو بخری نگاه نکن , البته زیاد اسپویله بزرگی نیست.
bayani (07-11-2016),FCB (07-11-2016),Soul Keeper (07-11-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©