کدوم ک.خلی بجا اینوکر به ioرای داده
کدوم ک.خلی بجا اینوکر به ioرای داده
همه الکی رای میدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
You can not judge me, I am justice itself we were meant for more than this to protect the innocent, but if our precious laws bind you all to inaction then I will no longer stand as your brother said TyraelThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
FCB (07-12-2016)
anti mage آرکانا دار نشه
.
.
.
.
کار خاصی نمیتونم بکنم ...
Team Secret
من 48 تا رای دادم بش :d لامصب 10 میلیون رای آوردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دقیقا همونجا رو شک داشتم. اون won't از نظر دستوری هم درست نبود اگر کس دیگه متوجه میشد که نشد صرفا خواستم جاش یک چیز نوشته باشم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
if رو اصلا نشنیدم! rofl
tnx bro
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
دوستان این رعایت حق تقدم رو یکی یه توضیح میده :دی پس فردا امتحان آیین نامه دارم همه رو بلدم جز این و به خصوص این مورد
1-در تقاطع هم عرض اگر دو وسیله نقلیه ای که روبروی یکدیگر درحرکتند بخواهند با هم وارد خیابان مجاور واحدی شوند حق تقدم عبور با وسیله ایست که به سمت راست گردش می *کند.
روبرو منظور بغل هست دیگه؟ چون توی عکس بغل هم قرار گرفتن دو ماشین ولی زیرش نوشته روبرو
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
کاش عکسو میزاشتی، بغل هم چجوری میشه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من اینو میخونم اینجوری بنظرم میاد که انگار توی یه تقاطع 2 تا ماشین از روبرو به هم نزدیک میشن و میخوان یه طرف بپیچن، اونی که راست میپیجه اول میره
rinnegan (07-12-2016)
رو به رو منظورش خیابونه 2 طرفه هستشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Apdentist (07-12-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©