This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteپنهان کننده: hmmm
shadow demon داره پچ به پچ باف میشه دست اوس فراگ درد نکنه:
Illusion 50%>>75%
Illusion Douration 8 >>14
Apply break to the ulti(Aghanim)
فکر کنم باف قبلیشو که همون اول تازه ساخته شده بود بیاره(شدو پویسن اون اولا دهن آدمو س.. میکرد میزد تمام آیتمایی رو که طرف باهاش اینویس میشه دیسیبل میکرد تازه کسی رو که اینویس میشد میتونستی ببینی)یادش بخیر.
lullaby of woeThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی ایتونز همه ترک های اهنگ سازش هست.واقعا عالیه D:
Soul Keeper (07-13-2016)
خسته شدم 6 دست بازی کردم فقط 25 تا mmr رفت بالا : ( کسی راهی روشی چیزی نمیدونه بکشیم بالا باهاش
شانس اوردی 25 تا پایین نیومدی ، راهی پیدا کردی به ما هم بگوThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حس میکنم دوتا 2 کلا شانسی شده... مگه میشه انقدر ببیازیم آخه
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
خود اهنگ های ویچر که مال piotr musial یا marcin przybyłowicz فوقلعادن حالا مال اینم گوش میدم بینم.(البته این اهنگ هم ارتیستش همین marcin هست )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط Soul Keeper : 07-13-2016 در ساعت 05:28 PM
یه یارویی مقاله نوشته بود چگونه از 3.5 k شدم 5k خیلی مقاله درازیه . .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هومن و دارک دروید رو هی اشتباه میگیرم د این اواتاراتونو عوض کنید :دی هومن تو همون Kappa روبذار بهت میاد
بعد از کار تو معدن بالا بردن رنک تو دوتا 2 سخترین کار دنیاست
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©