مردم را از راه راست فراری نده برادرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مردم را از راه راست فراری نده برادرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Apdentist (07-13-2016)
: امروز اومدیم مچ TBD مون رو بریم از 10 تا تا الان 9 تاشو باختم لامصب یه مچش من گند زدم بقیه مچا یارام تو این مچ 2 تا ساپورت داشتیم دریغ از یه وارد . هر جا میرفتم گنک میشدم اصا نمیتونستم سمت سکرت شاپ برم یا کوریر رو بفرستم هرچی میگم وارد بخرید میگن shot up shot up they will gank you خو من چی بگم
invisible man کیه ؟:دی علیه چه توی استیم کلا آفلاین پلی میده چه توی سایت همیشه invis e
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
کسی هست رنک پارتیش بالا باشه ؟
(میدونم کسی جواب نمیده ولی گفتنش ضرر نداره )
Trailer برام Load نمیشه , لینکه دیگه ای اگه داری بده راهنماییت کنم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه 40 یورو فقط اول باید بخری همه چیزش Free ه مثله دیابلوThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
WardeN (07-14-2016)
درد و دل:
آقا من به ندرت میرم تو دوتا (از 3ماه پیش)چون خودتون وضعیتو میدونین همه روس و همه بچه 10 تا 8 ساله،آپدیت های مزخرف،در ضمن اعتیاده دیگه با این که دوتا بازی نمیکنم ولی به فروم های مربوط به دوتا و ویدیوهاش عادت کردم.دوتا اصلا بازی بدی نیست ولی اون شرکت پشتیبانش پلیده .طرف خیلی قشنگ تو بازی یه کاری میکنه که بازیکن معتاد بازی بشه و به جای اینکه برای لذت بازی کنه برای جونش بازی کنه باور کنین اگه دوتا 2 مثل دوتا یک مسخره بازی نداشت و mmr نبود و وینریت حساب نمیشد خیلی از این اعصاب خوردی ها پیش نمیومد .یادش بخیر دوتا 1 میرفتیم هرکی کریر برا خودش میخرید ،دعوا سر کریر نبود و کسی عین خیالش نبود ساپورت چیه کری چیه (کل کل بود ولی اعصاب خوردیش به حد دوتا 2 نبود) کسی دعوا سر وارد نداشت همه برا فان بازی میکردن.تازه اگه بازی آمبولانس میشد سوئیچ میکردی.دقت کردین هرچه قدر کامند بگیرین جایزه ای بهت نمیدن ولی 7 تا ریپپورت بن.به قول دوستمون اگه داره اعصابت تو دوتا 2 نابود میشه بازیش نکن .باور کنید اکثر وین و لوسی که میارین طبق الگوریتم مچ میکینگه نه لول و اسکیل شما.اگه مچ میکینگ بخواد میبری اگه بخواد میبازی.این برهان :شما برو 5 تا بازی فید بده بعد برو بات آنفیر بازی کن بردت 100 درصده ولی شما برو 5 تا بازی پشت سرهم ببر بعد برو با بات آنفیر بازی کن میبازی(برید امتحانش کنید)بعد ریبورن دوتا مرد باور کنید مرد.دیگه بازی مثل قبل نمیچسبه.
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Trailer که اینه.اینی که من گذاشتم کوتاه شدشه.
https://www.youtube.com/watch?v=xt_65k-gv1U
توی main menu بازی هم میبینی که گرالت داره Meditate میکنه و Orianna توی انباره ، حتما یه نقشه ای داره دیگه Cdprojekt
ویرایش توسط UnHoLy666 : 07-14-2016 در ساعت 02:27 AM
یعنی دقیقا دنبال یه فرصتم ببینمت توی استیم آنلاین هستی نه away .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
A_W_Z_2 (07-14-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©