من شنیده بودم hiweb خیلی بده قطعی و کند شدن پینگ بد داره خوبه بگیرم؟
خودم آسیاتک دارمماهی دارم 116ت میدم پینگم 128 (اروپا)ولی بعضی وقتا خراب میشه یه مقدارم که بازی کنم یهو قطع میکنه واسه 10 دقیقه
من شنیده بودم hiweb خیلی بده قطعی و کند شدن پینگ بد داره خوبه بگیرم؟
خودم آسیاتک دارمماهی دارم 116ت میدم پینگم 128 (اروپا)ولی بعضی وقتا خراب میشه یه مقدارم که بازی کنم یهو قطع میکنه واسه 10 دقیقه
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
های وب اخیرا" خیلی خوب شده. قبلنا دیسکانکت داشتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چه خبره ماهی 116 ت ؟ من الان 8 مگابایت/ثانیه، 3 ماهه 3 گیگ ، "30" تومن میگیرم . حجمشم که خیییییلی به صرفه است. فشفشه هاش عالیه مثل 30 تومن 40 گیگ. هدیه هم زیاد میده به قول دوستمون Unholy666.
Battle پی ام میدم بهتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سریال و فیلم خوب چی هست ؟
من زمانی که سیستم داشتم رنکم یه بار به 3.3 رسید فقط با هیرو های Sven و Void تا 3.9 رسوندمش.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با Void میرفتم جنگل تیم Dire اگر هم Rad بودم هیروی Sven پیک میدادم
این آیتم ها برای Void واقعا شاهکار هستن
به ترتیب
power trades
Echo
Madnes
mealstorm
BKB
(butterfly یا MKB) بستگی به این داره هیرو هایی با قابلیت Evasion توی بازی مقابلت هستن یا نه.
بعد Mealstrom رو کامل میکنی
بعد یکی از (butterfly یا MKB) هایی که نخریدی رو میخری
آخر هم که یه moonshard میخری میزنی روی خودت که 50 AS بده.
تا قبل از این همش با Void میباختم ولی 3 تا چیز این رو تغیر داد.
1. آبدیتی که skill های Void رو تغیر داد.
2.تغیر آیتم خریدنم
3. تغیر نگاهم به Void (قبلا به عنوان پوزیشن 1 بهش نگاه میکردم ولی جدیدا به عنوان پوزیشن 2)
همش فارم کن ، نمیر ، هروقت هم ulti حاضر بود بور با یکی از یارات یکی رو Gank کن (نه که بری درگیری نه فقط برید یکی خفت کنید) بهترین مورد اینه که بری هیرو Mid رو Gank کنی که mid شما هم پا بگیره.
همین دیگه چیز دیگه ای ندارم که بگم.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
سلام
دوستان گروهی تگرامی درباره دوتا دو سراغ دارین که اونجا چت کنن؟
تبلیغ سایت ، گروه ، کانال و.. با موضوع مشابه اینجا ممنوعهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بیا بده من اون 100 گیگ رو :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من تقریبا فکر کنم 300 400 گیگ دیگه دانلود داشته باشم
هاردم تو عید پرید 2 ترا فیلم و سریال همه چی رفت الانم فقط 650 گیگ گلچین کردم...
2 ساعت توی notepad داشتم لینک save میکردم...
از برج 2 تا حالا فقط 250 گیگ تونستم دان کنم اونم شبا فقط...البته همیشه شبا دانلود نمیکردم...
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
''iMM (07-19-2016)
116ت که من میدم برای یه ماه 2-8 صبح رایگان کلا هم 40 گیگ میدن
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
''iMM (07-19-2016)
ایرانسل ۲ شب تا ۸ صبح ۳ تا تعرفه عالی داره ۱ و ۲ و ۳ ساعته هر ساعتی هم ۲۰ گیگ . من ۳ ساعتشو میگیرم ۲ هزار تومان با این ۳ ساعته ۳۰ گیگ دانلود میکنم تو تهران یا شهرای بزرگ باشی ۶۰ گیگ رو هم میشه زد. اگر یک حساب سرانگشتی کنیم توی یک ماه با ۶۰ هزار تومان میشه چیزی بین ۹۰۰ گیگ تا ۱ ترابایتو ۸۰۰ گیگ دانلود کرد !
[DR.[mmL (07-19-2016)
من با نت 10Mbps آسیاتک ماهیانه 20 گیگ ( 2 تا 8 رایگان ) 73ت میدم، پینگ عالیه ولی خیلی قطعی داره و سرعت به جای 10/8 = 1.25 همیشه طرفای 350 هست
جایی میشناسید که نت نامحدود با سرعت و قیمت خوب بده؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©