کاملا واضحه که پشت کامپیوتر خودش.چون ایرانیها نه چیزی به اسم کامپیوتر دارن و نه اینترنتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کاملا واضحه که پشت کامپیوتر خودش.چون ایرانیها نه چیزی به اسم کامپیوتر دارن و نه اینترنتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
''iMM (07-22-2016),Apdentist (07-22-2016),Persian Leopard (07-23-2016),رهی (07-23-2016)
در ضمن میخواستی طولانی ترین نقل قول تاریخ رو به اسم خودت ثبت کنی از همه یه نقل قول گرفتی؟...
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
باژدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قسمت اول صحبتتون برام واضح نيستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قسمت دومشم بايد بگم در نهايت هر بحثي تو اين سايت به وضع نابسامان ايران ميرسه
من كه عادت كردم به اين حرفا
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
کل جملت اصن درستم باشه من سر این فقط یکم موندم دی:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فرق منی که یه رم 2 دارم و یه موس 10 تومنی و کیبورد 11 تومنی و ...
با اونی که بالا دیدی چیه؟
low fps
lag
dly
ping su*k
اصن اینا کنار کی بیشتر با سیستمش حال میکنه کی بیشتر لذت میبره از گیم؟ من اصن بازی دوتا 2 رو هیچ نمیتونم بفهمم چون کیفیت ندارم و بخاطر همینه فان میشه همه بازیام حتی در اوج گیم. فک میکنی استعداد ندارم؟ نداریم؟ همین بچه های سایت یه نت خوب و یه سیستم خوب داشته باشن به میراکل شما سلامم نمیکنن رد میشن از کنارش :/
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
شما گفتین میراکل پشت سیستم من وشما هم اینطوری بازی میکنه یا نه من جواب اونو دادمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داداش من گفتم با دو سه ميليون منظورم اينه كه هر چيزي با نرمالش درست ميشه نيازي به تجملات زيادي نيست نيازيم به تفريط نيست شما هم اگه از كاري لذت نميبري انجامش نده با تشكر
پ ن: نقل قول رهي عزيز انقد گفتن نقل قول ميگيري اين بار يادم رفت
Audrey Hepburn
باو ولمون كنين حالا يه سري ميان ميگن ميخواسته پز سيستمشو بده
نه داداش سيستم من كلش شد ٨٠٠هزار تومن چهار سال پيش مانيتورمم هم هنوز lcdعه
سه چار ميليونم ندادم پا سيستم ولي خيليم اوضام بد نيس كه بيام هي بنالم بالاخره مشكلات هست سيستم منم كرش ميكنه داغ ميكنه ولي من مطابق نيازم خريد كردم و اين درسته
نه مطمئن باشيد حق با منه سيستم بازيو خوب نميكنه
اون سيستمم قشنگ بود جالب بود
Audrey Hepburn
100% موس خوب ، کیبورد خوب ، مانیتور خوب بالا 60 فریم و برزگ در بازی و عملکر تاثیر زیاد خواهد داشت
کیبورد و موس خوب انصافا تست کردم ، سیستم خوب با 60 فروم رو تست کردم
بالا 60 فریم هم از هرکی که داشته پرسیدم طرف گفته من عمرا بتونم این مانیتور 144 فریم رو ول کنم برم سمت 60 فریم!
تا آدم تجربه نکنه متوجه نمیشه ! (شنیدن مثل دیدن نیمشه !)
من تا قبل از این که هدست 7.1 رو تست کنم اصلا فکر میکردم باید چیز توپی باشه ولی بعد از تست فهمیدم 10 برابر توپ تر از اون چیزی بوده که انتظار داشتم!
تازه اون هدست 7.1 مجازی داشت (توی هر گوشی فقط 1 بلند گو هست و صدای سه بعدی به وسیله کارت صدای داخلی هدست هدایت میشه)
7.1 واقعی هم توی هر گوشی 5 تا بلند گو دارن تا دقیق صدای سه بعدی رو انتقال بده مثل هدست Asus STRIX 7.1 Gaming با قیمت 870 تومن
البته قیمتش منطقی هست 10 تا بلند گو کیفیت بالا داره + کارت صدای خیلی قوی !
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
دهنمون آب افتاد نگوThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
برید بازی secret vs DC رو ببینید xD
w33 vs RTZ XD
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©