اهانThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چرا چرا وایسا تو راهم اومدم دم درم باز کن
اهانThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چرا چرا وایسا تو راهم اومدم دم درم باز کن
شماره پاسپرت بدم inv کن بیام یه دست بزنیم
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
Match 2528300631 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
Omg
What comeback
Comeback is real
فقط به موقعيت تاور ها نگاه كنيد با نصف hp ايشنت گيمو برديم
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
دوستان تازه بعد از این همه سن فهمیدم خالکوبی حرام نیست از همین فردا میرم دنبالش،یه اژدهای کوچیک روی سینم کم داره :دی
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
ظلمه ها به بدنت باعث میشی بدنت الکی درد بکشه -_- حالا اگه یه اژدها داشته باشی چی میشه مثلاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام به دوستان گل D:
همونطور که از اسم تاپیک معلومه برا گفتن ضد حال های و حالگیری هایی هست که بهمون خورده و یا زدیم
امیدوارم همکاری کنین
بیشتر اسم این رو میشه گذاشت اثر استروئید تا ضدحال!
اون روز مربی باشگاه رفت زیر پرس سینه 2 تا 20 کیلو گذاشت یه سمت،یادش رفت اون سمت وزنه بزاره،رفت زیر دستگاه هر چی زور زد دید بلند نمیشه. اعصابش خورد شد رفت پشت برگشت دید پرس خالیه یه ساعت دعوا میکرد که چرا وزنه های منو برداشتین.... منم رفتم توضیح دادم ،گفت نه امکان نداره!تو میخوای سابقه منو زیر سوال ببری قیافه من
فرداش رفتم شهریه باشگاه رو دادم،2 روز بعدش اومده میگه آقای حسین .. چرا شهریه رو ندادی ؟ من میگم دادم میگه نه! فک کردی من لنگ این 80 تومن توم؟ تو میخوای حافظه منو زیر سوال ببری؟ بازم قیافه من خلاصه بعد از کلی بحث گفت فک کردی من لنگ این 80 تومن توم ( اینو به همه این اواخر داشت میگفت) منم گفتم بله حتما محتاجشی :دی گفت باشه لطف کن دیگه نیا تمرین ،مام زدیم بیرون ولی میخورم براش. چون واقعا حالاتش - حرکاتش اصلا دست خودش نیست همش تحت تاثیر دارو های بدنسازیه..
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
[توی کلش]
ضد حال اینه اتک بدی -30 تا اتک هم بخوری -30 تا در حالی که همش 20 تا لیگ تایتان فاصله داشتی !!
"I'm the beast of bedtime tales."
بهتر از Clash Royal ه که :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
صرفا مشکلت با حرام بودنش بود؟ :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©