يه app , سايتي ، چيزي نيست بشه Gwent بازي كرد؟
Sent from Vallhalla
صرفا مشکلت با حرام بودنش بود؟ :دی[/quote]
نه خب خداییش چرا خودم گول بزنم ،ولی خب آقا نماز میخونم من ترسیدم میگن آب نرسه و ...
و اینکه تو خودت میدونی ایران اوضاع نظارت و تمیزی و .. چقد افتضاح هست،دور از جون آدم یهو میره ایدز میگیره دیگه هیچ...
تو خالکوبی نکردی؟ و اینکه قیمتا اونجا چطوره؟ایران که بد گرونه..
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
https://www.playgwent.com/enThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه عزیزم فعلا نه.نه خب خداییش چرا خودم گول بزنم ،ولی خب آقا نماز میخونم من ترسیدم میگن آب نرسه و ...
و اینکه تو خودت میدونی ایران اوضاع نظارت و تمیزی و .. چقد افتضاح هست،دور از جون آدم یهو میره ایدز میگیره دیگه هیچ...
تو خالکوبی نکردی؟ و اینکه قیمتا اونجا چطوره؟ایران که بد گرونه..
ندارم قیمت رو ولی میدونم طرح بزرگ ( شونه تا مچ ) 120 - 130 یورو در میاد
Apdentist (07-26-2016)
بیا یه خرسه کوجولو برات بزنم پشت گردنت دی:
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
samdeloges (07-26-2016)
کدام مرجع باحالی خال کوبی رو حلال اعلام کرده؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بگو من برم دستش رو ببوسم
انصافا خیلی خالکوبی دوست دارم ولی هیچ وقت نزدم چون میگفتن حرامه.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
هیشکی نگفته بود خالکوبی حرامهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این همه خانوم حتی محجبه میبینی ابرو هارو تتو کرده
خالکوبی موقت (روپوستی) مشکل داره چون تو غسل و وضو مشکل ایجاد میکنه اما خالکوپی دائمی (زیرپوستی) هیچ مشکلی نداره
Team Secret
چه جالب من اصلا تا الان نمیدونستمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه معلم دینی داشتیم سال دوم دبیرستان یکی پرسیده بود حرامه یا نه طرف گفت کلا خالکوبی حرامه برای همین من نرفتم پیگیر بشم ببینم خود مرجع تقلیدش چی گفته!
دفتر حضرت آیت الله العظمی سیستانی (مد ظله العالی):
فی نفسه جایز است
دفتر حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (مد ظله العالی):
هرگاه ضرر خاصّى براى بدن نداشته باشد عکسهاى موجب فساد اخلاق در آن نباشد جایز است و در هرحال براى وضو و غسل مشکلى ایجاد نمى کند.
دفتر حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی (مد ظله العالی):
کار خوبی نیست و در بعضی موارد مانند نقش زدن اسامی مقدسه مثل اسم خدا و پیغمبران و ائمه علیهم السلام حرام است.
پاسخ حضرت آیت الله هادوی تهرانی (دامت برکاته) به این شرح است:
اگر خالکوبی برای بدن ضرر نداشته باشد، و نقشی که خالکوبی می شود،مشتمل بر امر حرامی، مانند تصویر زنان نامحرم نباشد، و در عرف موجب تحقیر شخص نگردد و برای مردان، تشبّه به زنان محسوب نشود، جایز است.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
samdeloges (07-26-2016),TheNiGhTwOLFs (07-26-2016)
این که Beta اش 2 ماه دیگه میادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی یه Deck ساختم D:
Skellige Mellee - SeaWolf Decks
ویرایش توسط UnHoLy666 : 07-26-2016 در ساعت 09:16 AM
ولی کلا یک سری ضررهای خاص خودشو رو داره خالکوبیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه خب خداییش چرا خودم گول بزنم ،ولی خب آقا نماز میخونم من ترسیدم میگن آب نرسه و ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو خالکوبی نکردی؟ و اینکه قیمتا اونجا چطوره؟ایران که بد گرونه..[/QUOTE]
اینجا{شیراز} که نرخش من رفیقم یه full hand زده{از سر شونه پایین تر تا مچ دست}نزدیک ۵.۵ تا ۶ پاش در اومده ولی کار خوب نزدیک ۷ تومنم در میاد بدشم باو دوران بیماریش گذشت!!!! الان دیگه هر یه طرح یه پلمپ سوزن جدید بازی میکنن کلا کار خب بخوای نزدیک ۵ تا ۶ تومن fullhand
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©