ینی 10 به خوبی 8 نیست؟ یا 10 چیز جدید تری نداره؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ینی 10 به خوبی 8 نیست؟ یا 10 چیز جدید تری نداره؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
10 نصب کنی نظرت عوض می شه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خیلی سریتر و قشنگ تر از 8This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون اوایل که اومده بود خیلی باگ داشت . اول ریختم رو لپ تاپم بعده دو هفته که خودشو اپدیت کرد دیگه درایور وایرلسمو نمی شناخت .
الان خیلی خوبه حتما نصب کنید . واسه من orginal هست از 7 اپگرید کردم به 10 .
Amin_AssAssin (08-02-2016),رهی (08-02-2016)
کسی اینجا mr.robot میبینه ؟
فصل دومش چرا اینطوری شده
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
من که دارم بخاطر سرعتش ویندوز 10 رو نصب میکنم اما لینوکس بهتر از همشونه ، امنیت عالی و بعضی لینوکس ها هم تا اخر عمر هستن و بعضی خیلی کم باشه 2 سالی یبار نیازه عوضش کنی من فقط بخاطر فتوشاپ نمیرم لینوکس . سرعتشم عالیه . ویروسم نداره . هکم نمیشین و.....
دوتا هم داره :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
اگه تنها مشکلت فتوشاپه میتونی dual boot کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حتی اگه بلد نیستی dual boot کنی می تونی رو virtual machine ها مثل vmware و virtual box نصبش کنی اگه کسی linux بخواد کار کنه راه زیاد هست
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
برا بازی ها مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ شما کار کردی ؟
Amin_AssAssin (08-02-2016)
virtual machine که نمی کشه ولی dual boot مثل ویندوز می مونه قشنگ در کنارش ویندوز هم داری می تونی اول کار انتخاب کنی بری تو کدوم os اگه با فتوشاپ کار داری میری ویندوز اگه نه میری linuxThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو لینوکس ها هم ubuntu رو پیشنهاد میدم اخیرن 16.04.1 اومده لینک دانلود فایل iso
Download Ubuntu Desktop | Download | Ubuntu
بخوای به صورت dual boot نصب کنی باید بهش 100گیگ فضا بدی یعنی بری تو device manager یکی از پارتیشنات رو shrink کنی 100گیگ خالی کنی براش اگه بخوای روی virtual machine نصب کنی 8گیگ هم کافیه ولی کارت رو برای بازی راه نمینداره
توصیه من اینه که اگه واقعا تنها نیازن به ویندوز فتوشاپه ویندوزت رو کلا پاک کن ubuntu بریز بعد رو ubuntu برو virtual box بریز بعد رو virtual box برو windows بریز اون وقت باید بری iso ویندوزم دانلود کنی
آموزش dual boot رو تو نت سرچ کن طولانیه حال ندارم توضیح بدم
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
جدی روی لینوکس بازی اجرا میشه ؟ کدوم نسخش ؟
"I'm the beast of bedtime tales."
Amin_AssAssin (08-02-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©