من عاشق این کارتونم فقط امید وارم گرافیکش عوض نکنن با اون گرافیک قدیمیش حال می کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من عاشق این کارتونم فقط امید وارم گرافیکش عوض نکنن با اون گرافیک قدیمیش حال می کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آواتار جدید
. .
من فک کنم برم تو فروم خارجی از یه آدمی که رنک پارتیش بالا هست خواهش کنم بازی کنه باهام بیشتر غیرت داره تا بعضی از هموطن ها . . .
ویرایش توسط dark druid : 08-04-2016 در ساعت 01:03 PM
دقیقا! منم با اون گرافیک قدیمیش خیلی حال میکنم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه روز شوت سوبا تو حرکت بود تا برسه به دروازه حریف :دی
بچه جدیدا هیچ لذتی از بچگی ندارن به خدا
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
تمام پست ها مربوطه پاک شدند. این وضع نمیشه هر سری با 2 تا حرف ساده خونم به جوش بیاد کسی بازیم رو سؤال ببره..i'm working on it
حرفی بود خصوصی لطفا
همون مامان بزرگم شمالی بود داشت حال میکرد ما بچه بودیم خبر نداشتیم :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رهی (08-04-2016)
توهین واهانت به شهر های دیگه تا چه حدی واقعا که.یکم صحبت هاتون رو کنترل کنید بد نیست
من خودم رشتیم بزرگوار , فازت چیه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خب رشتی باش اون دیگه شخصیت غیرت خودتو میرسونه به من چه ربطی داره که مگی رشتی هستی چند بار هم دیدم به شهر های دیگه تیکه انداختی
اول از همه بگم پستا رو پاک نمیکنم که بقیه بیان ببینن خودشون قضاوت کنن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوم اینکه میخواستم خیلی خیلی بد بتوپم بهت , جوری که پشته سرت رو نگاه نکنی , ولی چه میشه کرد , Trolls gonna troll
سوم اینکه جناب حبیبی 13 ساله از شهرستان , Grow Up
It's a joke , don't take it too hard
پ.ن : من منظورم از اون جک مادر بزرگ , جک کمر بجیری نبود ( کمر به پایین )
--------------------
دوستان زمانی که میاین میگین ایران فلان ایران بسار ایرانی فلان و من میام از ایران دفاع میکنم , دلیلش افرادی مثله ایشون هستن که چرا آزادیه بیان ندارید :دی
نه این پوریای گلابی اومد یه ضرب المثل رو زد به غیرت و اینا چه ربطی داره :دی
این ضرب المثل خیلی معروفه نشنیده بودی؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©