چی بگم والا , بعضی اوقات آدم شاخ در میاره :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چی بگم والا , بعضی اوقات آدم شاخ در میاره :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام
بینم کی جواب سلام میده
6 سطر جواب نوشته بودم که بهت بگم ولی ترجیح میدم حرف نزنم چون مطمئنم به جواب درست نمیرسم حوصله جرو بحث و سردرد ندارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در ضمن هر وقت خواستی بیا شناسنامم رو بهت نشون بدم تا سو تفاهمی پیش نیاد جیگر
glاقا پوریا از اروپای شرقی
Soul Keeper (08-04-2016)
اینجا دیگه عصره :دی راستی اونجا ساعت عقب تره درسته؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته من اشتباه کردم 3:36 دقیقه عصره :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تقریبا 2 نیم ساعت عقبهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Good Luck
سلام honey مگه میشه کسی ج تورو نده؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Soul Keeper (08-04-2016)
آقا خداییش خوش به حالتون،توی دمای 10-15 درجه (شمالیا + کسانی که اردبیل -ارومیه و .. هستین) ما اینجا +40 +46 ،پختیم به مولا
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©