راسیتش بنظرم این سیستم رای گیری بیشتر واسه سرگرمیه تا اینکه یه چیز واقعا جدی باشه، اخرشم ولو خودش یه چیز ار قبل تعیین شدرو میاره بالا، بیشتر از 80% کسایی که رای میدن مثل خودم تو عمرشون یدونه ارکانا هم نخریدن برای ولو منطقی نیست که بیاد به ما قدرت رای بده بعد رای مارم جدی بگیره :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه رای گیری واقعی بود حتما اینوکر برنده میشد، من خودم با اینکه هر دفغه این لندهور تو تیمم اوفتاده کاری نکرده جز نشستن تو مید و 20 دقیقه با مایداس فارم کردن بهش رای دادم. چون ارکاناش واقعا چیزی توپی میشه.
ولی اون ست dark artistry که اومد معلوم بعد بعدش دیگه ولو نمیزاره اینوکر ارکانا بگیره، ارکانا اونقد افکت و تغییرات ایجاد میکنه قیمتشم که همیشه پایه 35$ هستش، دیگه کسی نمیره پول بده 30-40 تا از اون باکسا که توش ست dark artistry هست رو بخره باز کنه که ازش ست اینوکر دربیاره یا بره مارکت 100$ بشرفه ، یدفعه میره 35$ میده ارکانارو میخره دیگه.
هر روز تو مارکت 20-30 تا از ست dark artistry خرید و فروش میشه که از هر کردومشون 15% میره تو جیب ولو، که میشه چیزی روزانه بیشتر از 250$. حالا این سوا از سودیه که ولو از فروش باکسایی که ست dark artistry توشه بدست میارس. این ست چند ماه میمونه تا وقتی که ولو کامل سودشو milk کرد بعدش میوفته به فکر ارکانا اینوکر