برای هر هدفیت باید از یه چیزیت بزنی همیشه همینطوریه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فعلا که سعی میکنم وقت پر کنم تابستون
برای هر هدفیت باید از یه چیزیت بزنی همیشه همینطوریه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فعلا که سعی میکنم وقت پر کنم تابستون
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بابا بیخیال زندگی بازیه.
"I'm the beast of bedtime tales."
Amin_AssAssin (08-09-2016)
همیشه فکر نکن که توی این سن میمونی بخدا هم بازی کنین هم تلاش برای اینده ، زمانی که به سن 24-25-26 رسیدین دستتون توی جیب خودتون باشه این خیلی مهمه .
Amin_AssAssin (08-09-2016),Viper (08-07-2016)
فدایت،شما سنت تقریبا 9سال از من که بچه تر از همه هستم توی این سایت (21) کم تره. بازی رو هم هیچوقت بهش مثل یه هدف نگاه نکردم،فقط برای تفریح که البته در مورد دوتا2 خیلی بیشتر از تفریح شد!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
بله و من هم قطعا به فکرش هستم . . . . + یهو چقد شلوغ شد
داداش درسته ولی وقتی سنت رفت بالا،چی؟ اونوقت نمیگی کاش به جای اینکه این همه pudge پیک میدادم یه سر به اون کتاب نفرین شده هم میزدم؟ یا مثلا دنبال یه کار خوب میرفتم؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پ.ن امروز افسر مارو سر آزمون شهر رد کرد :دی
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
در کل وقتی همه چیز تو تعادل باشه زندگی درست در میاد . . .
اون سن نیست که بزرگی رو مشخص میکنه !
توی پروفایل نوشتی در مورد روانشناسی ،والا من هیچ اطلاعی ازش ندارم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
روان شناسی و روان پزشکی فرق میکننThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی در کل خیلی دوس دارم به مردم مشاوره بدم و راه حل جلوشون چون حسشو و موقعیتشو کاملا میتونم درک کنم و این کارم بهم اعتماد به نفس میده
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©