یعنی کسی بوده ماشین بفروشه برای up بوک ؟:دی
فقط lul
یعنی کسی بوده ماشین بفروشه برای up بوک ؟:دی
فقط lul
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
واقعا روانین . من هرچی از دنیای مجازی دارم کم کم میفروشم میرم تو دنیای واقعی . اینا برعکس ! همین تازگیا گوشیم (note5) رو فروختم موتور جاش خریدم که برم چرخ بزنم بیرون . چیه همش مجازی . خسته شدیم !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
موتور خطرناکه یهو ضربه مغزی چیزی میشه آدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میای دنبال منم بریم دور بزنیم ؟ نری د.خ.ت.ر بازیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
منظورت به من بود ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته با فروش باکس ها میشه 20 رو برگردوند.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
نه واقعا میکم یه نفر بود 405 فروخته بود لول ti5 رو خداتا برده بود بالا . تو که خرجی نکردیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ATER (08-09-2016)
حاجی باور نمیکنم طرف 405 رو بفروشه بده بوک
من که والا بدون پول ایتم میگیرم حس خوبیه
من نگفتم باور شما به یقین تبدیل بشه که میگم اون ادد لیست پولداری که داشتم حرفشون این بود که یارو رفته فروخته حالا راست و دروغش رو من نمیتونم برات به اثبات برسونم
گرافیک هیروها اینجوریه یا خیلی بالاتر و قشنگتره؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آخه عکسای بازی با روح و روان آدم بازی میکرد
این آیتمای قشنگی رو از استیم میشه خرید ؟ یا سایتای ایرانی؟
هیروی جدید هرچندوقت به چندوقت میاد؟
اینقد که این دوتا 1 معمولی بعضی موقع لگ میشه این دوتا2 بااین گرافیکش لگ بشه فک کنم خیلی گند بزنه !درسته؟
بعداینکه چطور ایتم مجانی میگیری؟
اگه میشه از رنگ مشکی برای نوشته هات استفاده کن نمیدونم چرا این نوشته چشم رو میزنهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مرسی.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©