20 هزار دلار؟ تو منطقه ازاد اروند فورد موستانگ 2015 echo boost طرفا 20 هزار دلاره. فات د واک؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
20 هزار دلار؟ تو منطقه ازاد اروند فورد موستانگ 2015 echo boost طرفا 20 هزار دلاره. فات د واک؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باید خدا رو شکر کنیم که اینا با سایتای خارجی افزایش رنک و فروش اکانتا آشنا نشدن وگرنه top watch به ** میرفت ..... اونا دیگه اکانتای 7k mmr میفروشن و رنک هم تا 6.5k میارن بالاThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
FCB (08-10-2016)
3 words
* * * *
MY
LIFE
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
چون زوم کردم و با یک فرمت دیگه سیو کردم گرافیکش اومده پایینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه من اون طور که من اهل تبریزم و به سرور اروپا نزدیک هستم حالا نمیدونم بقیه چه طور هستند باپینگ 90 و با اینترنت 128 (البته با یک سری تنظیمات مثلا تنضیمات rate) با گرافیکultra بدون لگ بازی میکنم (lose : 0)
معمولا اینارو اخر بازی به صورت شانسی میده البته بگم معمولا یک قسمتشو میده ولی این عکس که گذاشتم همه ی قسمت هاشو داده Bundle (arm,head,...)
قیمتش برای 6k زیاد نیست؟>
فروش اکانت استیم دوتا 2 6k Solor MMR - خرید و فروش نرم افزار و گیم و بازی - تالار گفتگو لیون کامپیوتر
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
''iMM (08-10-2016)
من هیچوقت واسه گیم انقدر هزینه نمیکنم ولی اکانت تمیزیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
winrate عالی - قدیمی - پارتی و سولو رنک بالا - ...
خداوند فرمود:
من با بنده ام طوری رفتار میکنم که گویی فقط همان بنده را دارم ولی او با من طوری رفتار می کند که گویی همه خدای اویند جز من
چهقد این جلمه تاثیر گذاره
به دلار حساب کرده...اینجوری فروش نمیرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یکی سراغ دارم 5.8 رو میده 400ت. البته 1 ماه پیش بهم گفتن
ATER (08-10-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©