برا کل اروپا دو تا سرور هست اونوقت بیان برا ایران سرور بزنن؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برا کل اروپا دو تا سرور هست اونوقت بیان برا ایران سرور بزنن؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیروز اعلام کردن قراره مستر کارت از هفته دولت شروع به کار کنه و میشه از پست بانک تهیه ش کرد. امروز خود مستر کارت برگشته گفته همچین چیزی نیست ! حالا میخوای والو بیاد سرور بزنه اینجا ؟ سایت استیم شیلتره همین الان
پ.ن: الان باید ف...ترو بنویسیم شیلتر که فردا همین انجمن مون هم شیلتر نکنن
ویرایش توسط WardeN : 08-16-2016 در ساعت 01:09 AM
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
سرور هم بزنن من بازی نمیکنم همینجوریش ایرانی که ببینیم فوش میدن چه برسه سرور هم داشته باشن ، فرهنگ بیداد میزنه
Amin_AssAssin (08-16-2016),ATER (08-16-2016),FCB (08-16-2016),[DR.[mmL (08-16-2016),رهی (08-16-2016)
امشب بعد از مدت ها رفتم گیم! درحالیکه اتفاقی inv داده بودنم صرفا جهت ۵ تایی شدن پارتی
رفتم تو پارتی ۲ تاشون رو میشناختم. (از اد لیست های قدیمیم بودن و چون اسمم عوض شده بود نمیشناختنم! )
خودمو تو بازی اصغر معرفی کردم! ۲ تاشون همینطوری free mic صحبت میکردن میگفتن اصغر جان این کارو کن اون کارو کن اصغر آفرین و... :دی حتی یکیشون بعد بازی add کرد خخخ
پوریا، نیما و یا هر کسی از اکیپ قدیمی اینو میخونه به بهزاد پسر خاله مهرداد بگه اون mirana دیشبیه من بودم
یکی free mic بود صدا زن و بچه میومد داشتن والیبال ایرانو میدیدن گفتم برادر push to talk کن ضایست و اینا...نفهمید چی میگم :دی
پ.ن: خلاصه خیلیارو با این اسم سر کار گذاشتم خیلیم خوشم میاد از این اسم it just sounds fun to me :دی
پ.ن۲: دستم با موس توی بازی غریبه بود! انگاری باره اولمه موس میگیرم دستم
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Amin_AssAssin (08-16-2016),ATER (08-16-2016),رهی (08-16-2016)
)))))))))))This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بهزاد ))
تعطیله این بشر به خدا :دی
یکی مثل این آقا توی هر بازیش میانگین 6-7 تا Death میده (19/11/24 ) اونوقت بهش براکت very high skill میده ، یکی هم مثل من از 5 بازیم 2 تاش اصلا death ندارم بقیه هم بیشتر از 4 تا نیست kill/assist هم عالی ولی آخر normal skill میده .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
GG WP VOLVO
"I'm the beast of bedtime tales."
looooolllThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مهم اینه kda بالاس.شما یجور میگی انگار همرو فید دادم kill,hero dmg,gold xp per min هم که هیچی.اون 19/11 که میگی82 مین بازی kda 3.9 بده؟!
انگار هرکی death کمتر داشته باشه vhs میشه lol...اصن این skill bracket یه چیز پیچیده ای هست.وین ریت این اکانت خیلی بالاس احتمال زیاد واسه همونه(13 برد 4 باخت بود).
شما بازی h یا vhs با stat خوب ببری خب چرا بندازه های یا نرمال؟
شمام اگه high skill یا vhs بیوفتی death هات شاید 0 یا 1,2 نمونه
ویرایش توسط Sepehr_R : 08-16-2016 در ساعت 12:07 PM
رنک اک اصلیت چنده ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان 3525 هست.زیاد بازی نمیکنم باهاش.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©