ای بابا چرا فحش دوباره
با فحش دادن که چیزی درست نمیشه...همین هک و هشتگ کافی بود دیگه
ای بابا چرا فحش دوباره
با فحش دادن که چیزی درست نمیشه...همین هک و هشتگ کافی بود دیگه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
چطوری رکورد زد ولی مدال نبرد ؟
ScreamS - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats ایکاش به خوبی این میپو بلد بودم
مزخرف تر از چرت و پرت های محافظتی استیم توی دنیا وجود نداره
بر پدر Gaben لعنت
7 روز برای کنسل کردن ترید هولد بن شدم
توی استیم چپ نگاه کنی حداقل 15 رو بن میشی سر هیچی !
کشور ****** ما هم که همه چیز فیلتره باید با قند شکن وصل بشی که باز استیم خاک تو سر دستگاه جدید شناسایی میکنه و باز بن میکنه
استیم از نظر افزایش کاربر روز به روز داره پیشرفت میکنه از همه نظر های دیگه پسرفت ، یعنی خاک تو سرشون با این قانون های مزخرفشون
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
FCB (08-17-2016)
dragon lance واسه meepo ؟ wtf is thatThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مطمعنی خوب بازی می کنه؟
"I'm the beast of bedtime tales."
آمارش که خوبهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
dragon lance رو برای hurican pike میگرفته که کار force staff رو می کنه ولی برای هیروهای ranged جوابه ! خوب چه کاریه اول force staff بگیر بعدا اینو بگیر که به hurican pike تبدیل بشه یا کلا تبدیلش نکن ! واقعا اینارو درک نمی کنم . مثل اینه که واسه هیروهای ranged مثل SF آیتم ECHO sabre بگیری البته echo sabre به چیز دیگه ای تبدیل نمیشه . مثل dragon lance نیست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا اینا به کنار ، چرا 2 تا dragon lance و بعضی موقع ها 2 تا hurikan pike گرفته
"I'm the beast of bedtime tales."
به قول یارو تو gotThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
shame shame shame shame
چه وضعشه اخه واقعا این مردم... امیدمو از این مردم به کل از دست دادم.
dragon lance بخاطر stat خوبی که میده نسبت به قیمتش میبندن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
A_W_Z_2 (08-17-2016),Mohammad_ai69 (08-17-2016)
صفحه فدراسیون جهانی وزنه برداری هک شد
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©