دیپ وب و دارک وب عجب چیزیه خیلی ترسناکه یه چند تا چیز دربارش خوندم عکس دیدم ولی فک نکنم هیچ وقت واردش بشم
دیپ وب و دارک وب عجب چیزیه خیلی ترسناکه یه چند تا چیز دربارش خوندم عکس دیدم ولی فک نکنم هیچ وقت واردش بشم
ویرایش توسط dark druid : 08-18-2016 در ساعت 05:29 PM
Match 1493230178 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 StatsThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فکر کنم 2800 تا بود ولی بیشتر از 2000 رو نشون نمیده.
1 ساعتو چهل دیقه گیم ؟ یا خداThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میشه یکی منو از فلاکت در بیاره ؟
من دیشب دوتا 2 رو نصب کردم
الان میرم تو لابی تو هر هاستی میرم همه هستن غیر هاست هاست afk
اصلا یه هاست درست حسابی نیس
ینی چی؟
از قسمت نرمال گیم یه مچ فایند کنید. مثل دوتا 1 نیست که برید تو هاستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این کارک کردم بعد چند دیقه گشتن یه ارور داد که failed و...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعدشم دیگه نمیزاره اینکارو بکنم !
چرا میگید هاست نداره>؟؟منظور من قسمت لابی هست که یه عالمه هاست داره!ولی هیچکدوم انلاین نیستن که استارت کنن
ویرایش توسط Munikh : 08-18-2016 در ساعت 06:38 PM
دوتا 2 که هاست نداره !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اونی که میری داخلش لابی هست اسمش و ماله بازی نرمال نیست !
شما playdota رو که میزنی یه صفحه میاد برو قسمت آخر یعنی normal match و مود رو انتخاب کن و find match کن !
آها ممنن این کارو کردم یبار نشدن الان شد
فقط نمیدونم چرا من هروقت بازی میکنم وقتی بازی استارت میشه و لوگوی دوتا 2 میاد رو صفحه مدت زیادی میمونه ! چرا ؟
اخه تو قسمت ready ها هم من ready خوردم
ولی قبلش رو اون صفحه زیاد میمونه واسه شماهم زیاد میمونه ؟
شما دنبال جواب سوالی در قسمت مربوطه مطرحش کن :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
>> پرسش و پاسخ در مورد دوتا 2
اونجا هم راهنماییتون کردیم ، نتیجه ش چی شد ؟ با bot تونستید بازی کنید ؟!
همون تاپیک جواب بدید
اون لوگو یعنی داره لود میشه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وقتی اون لوگو بره شما لود میشی واسه همین مینویسه ready دیگه !
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©