DisgustingThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
deep web که در اون حد نیست (نمونش تورنتی که باهاش فیلم دانلود میکنن) . ولی این dark web مخصوص آدمای حیوان نماسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
''iMM (08-18-2016)
اینم مال منه تو 90مینز!دیواینام افتاد همه دیواینا مال من بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Match 1391227877 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
اینو فکر کنم قبلا یه بار گذاشته بودی یادمه که بچها تعجب کردن چطور بازیو باختی :دی میگفتی اصلا نمیتونستیم پوش بدیم ( البته اگه خودش باشه یه همچین چیزی یادمه )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه مدتی رفته بودم تو نخش انقدر تحقیق کرده بودم در موردش شبا خوابم نمیبرد lol کلا سمت این چیزا نرید بهتره من خودم یه مدت دنبال چیزای ترسناک و ufo و dark web و ماوراطبیعه و... بودم روحیم خراب شده بود! الان خیلیه سمتشون نمیرم دیگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی کلا اره dark web خیلی بده واقعا روی روحیه ادم تاثیر منفی میزاره
''iMM (08-18-2016)
واقعا روان خیلی قوی ای میخواد dark webThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خود خودشه هنوز برام عجیبه که چطور شد که اینطوری شد :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پیشنهاد می کنم سریال MR.ROBOT ببینی یا هم حداقل قسمت S02E06 رو ببینی معنی دارک وب می فهمی
کلا هم سمت دارک وب نرو LOL خیلی خیلی پیچیدست
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AF...9_%D9%88%D8%A8
این لینک هم بخونید خالی از لطف نیست
اینم نمونه http://cdn0.dailydot.com/originals/f...cf87dc3171.png
ویرایش توسط IR_Sepehr : 08-18-2016 در ساعت 10:28 PM
راديانس بستهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ايلوژن ميزنه همزمان دوتا جنگلو فارم ميكنه ايلوژنا نميخواد اتك بدن فقط دم كمپ ميذاريشون
زمان گيم هم خيلي زياد بوده البته اين كار اصلن به نفع تيم نيست چون درشرايطي كه پوش ممكن نباشه تيم نياز داره از جنگل استفاده كنه ولي كمپي براي فارم نمونده
در مورد امبر هم بايد گفت دوتا ديواين داره ميره جلو كريپا ميگه پخ پخ همه ميميرن
پ ن: ريكيه بدون شك نوب بوده نديده ميگم چون تيمي كه دوتا ساپورت داره جلوش ريكي پيك نميكنن
ویرایش توسط samdeloges : 08-18-2016 در ساعت 10:53 PM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
یه نمه در مورد دارک وب توضیح میدین بترسیم؟ :دی
[SIGPIC][/SIGPIC]
''iMM (08-19-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©