بهش فكر نكن پير ميشي :ديThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my iPhone using Tapatalk
بهش فكر نكن پير ميشي :ديThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my iPhone using Tapatalk
تو گوگل بزن دارک وب ایمیجس یا دیپ وب ایمیجس میترسی خودتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داداش چیزه خاصی رو صفحه میاد این کلمه رو بنویسم ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این اومد برام ، خیلی ترسیدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پنهان کننده: عکس از گوگل
به انگلیسیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یک سری عکس ها بود من خودم یکیشو دیده بودم رو لپ تاپ داشتمش پاکش کردم چندتا پسر بودن با ماسک های عجیب غریب که یه دختر 8 ساله رو گرفته بودن و بهش تجاوز کرده بودن مثلا این یکی از نمونه هاشه یا مثلا یک نوع p**rn هست که به صورت خیلی خشن و حتی خون ریزی و زخمی شدن هم هست! اونا هم جز داک وب هست که کاملا غیر قانونیه یا مثلا همین عکسی که دوستمون فرستاد فروش سلاح غیر قانونی و.... خیلی گستردست خیلی چیزا هست که سمتشون هم نرید بهتره دوباره هم میگم تاثیر منفی میذارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پ.ن: یه مدت انقدر تو نخشون بودم از ترس روی وب کم لپ تاب یه تیکه کاغذ گذاشته بودم
تو گیجتری که :d برا فان کردم بواThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
موضوع این نیست که با حرومزاده روسی مثل AM و Alc هم تیمی شدم و باختم ، موضوع اینه که دست بعدشم بازAM هم تیمی من شد
لعنت بر پدر مادر هرچی روس
لعنت به تمام برنامه نویس های Valve که روی Matching دوتا2 کار میکنن.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
ببین دارک وب قسمت خوبش می شه همین فروش اسلحه و ایناThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی اون قسمتی که می گیم ترسناکه میشه قسمت هیتمن و برده های ج _ ن _ س -(ی ) و ...
مثلا اون افراد هیتمن یه توضیحی دادن از کارشون عکس 4تا از ادمایی که کشتن یا حتی ت ج ا و __ز کردن گزاشتن ( نمونه کار ) طرف 120 هزار دلار می گیره بره کشتن
(هیتمن : ادم کش )
بعد قیمت گقتن و اینا ....
شما Tor دانلود کن من لینکه Wiki شونو pm می دم بت برو ببین بعد بیا نظر بده
GL
''iMM (08-19-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©