من هردوتاشو انگلیسیی سرچ کردم عکس هکرو اینا اورد !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من هردوتاشو انگلیسیی سرچ کردم عکس هکرو اینا اورد !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با Tor بروThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوب مثلا سلاح غیر قانونی کجاش ترسناکه ؟
یا یکی پول میگیره کجاش ترسناکه ؟
عکس ترسناکی میاد یا چی ؟!
کی حال داره با تور بره؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همین MR.Robot دان کرده بودم قبلا دیشب دو قسمت دیدم یه چیزایی دستم اومد.
باعث شد تو وب حواسمو بیشتر جمع کنم.
همچنین تصمیم گرفتم رشتمو به شبکه انتقال بدم.
[SIGPIC][/SIGPIC]
فیلم ترسناک که نیست فک کنی عکس هیولا میاد بترسی منظور ترس از کاری که در اون بخش انجام میشه مثل کودک آزاری و ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
+18This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پنهان کننده: عکس
اگه اینا هم واقعی نباشن، کلا" جای همچین چیزاییه و خیلی هاشون واقعی ان
ویرایش توسط ''iMM : 08-19-2016 در ساعت 12:18 PM
کسی که رشتش مربوط به کامپیوتره اگه سریال MR.Robot نبینه نصفه عمرش بر فناستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازم هر کیم نیست اگه به بحثه Hacking علاقه منده ببینه فوق العادست
یاد سریال True Detective افتادمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[SIGPIC][/SIGPIC]
بابا اون سریاله انقدم جدی نگیر فصل یکشو ببینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
SOME OLD WOUNDS NEVER TRULY HEAL AND BLEED AGAIN AT THE SLIGHTEST WORD
NED STARK-
The Viper (08-21-2016)
سریاله اما تمام کد نویسی ها و ... واقعیتهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©