های وب هر مدالی که میگیریم فشفشه مفتی میده yeeeeeey تا الان + دو تا مناسبت یه 7 / 8 تایی گرفتم :d
های وب هر مدالی که میگیریم فشفشه مفتی میده yeeeeeey تا الان + دو تا مناسبت یه 7 / 8 تایی گرفتم :d
اینترنت گرفتم با سرعت شونزده میگ خداکنه تا دو سه روز اینده وصل شه بگیرم تلپ شم تو اینترنت
نه انگار Puppey عاقل شده
EE كه كيك شد
RTZ رو نگه داره
Kuro رو هم دوباره برگردونه عالي ميشه
به جاي EE هم Miracle-
zai هم به جا Bulba
چقد كم توقع
Team Secret
چرا باید kuro تیم خودشو ول کنه ؟! یه چیزی میگیا
ATER (08-20-2016)
توهم زدم توخودتو ناراحت نكنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Team Secret
رنک 4.5k به پایین فقط پوشر برای بالا بردن رنک استفاده کنید منظورم کل 5 نفر هست.
چون از 4.5k به پایین sup باز ها به اندازه کافی عقل ندارن که Ward درست بگذارن و پیک درستی برن یا زمان مناسب جای مناسب باشن.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
WardeN (08-20-2016)
اين چه حرفيه؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
كسي كه ساپورت بازي كنه نقاط تيم فايت مياد دستش ميدونه چه ساپورتي پيك كنه ربطي به رنك نداره اوني كه شما ميگيد همونه كه براي افزايش رنك از 3k فقط كري نشسته حالا اومده ميخواد ساپورت بازي كنه خب نميشه برادر من بايد همه نقش هارو بازي كني بعله يك سال يادگيري كامل دوتا٢ ميگن طول ميكشه ولي اگه بخوايد همه نقش هارو ياد بگيريد من ميگم حداقل ٣سال طول ميكشه شما خودتون چقدر ساپورت بازي كرديد؟؟
من ميگم: تقريبا صفر درصد
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
کمیل قاسمی ، پلنگ مازندران ! چه کرد !
33 ثانیه ای رفت فینال ! مگه داریم ؟ مگه میشه ؟!
FCB (08-20-2016),Mohammad_ai69 (08-20-2016)
تپ و تپ بار انداز میزدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دمش گرم خدایی
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Milad._.R (08-20-2016)
پاس 1 استقلال 0
جدی جدی دلم داره واسه استقلالیا میسوزه...
تیم هنوز فرش نشده البته
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©