جدای از تغییر هیروها ، آیتم های جدید فوق العاده خلاقانه هستن .
طوری که باید 1 هفته بازی کنیم بفهمیم قضیه چیه . ویدیو دیدم میپو با استفاده از همین آیتم جدید ravage کرده . اونم نه یکی ، نه دوتا ... 5 تا !
جدای از تغییر هیروها ، آیتم های جدید فوق العاده خلاقانه هستن .
طوری که باید 1 هفته بازی کنیم بفهمیم قضیه چیه . ویدیو دیدم میپو با استفاده از همین آیتم جدید ravage کرده . اونم نه یکی ، نه دوتا ... 5 تا !
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
'ScoOPiNG yO (04-29-2015)
Tinker فقط
_ یکش خوراکه رمپیج ـه
ویرایش توسط 'ScoOPiNG yO : 04-29-2015 در ساعت 06:36 PM
اگه میخواید techies بازی کنید حواستون باشه که تمام مدت مین نکارید حداقل هر 10 دقیقه یک بار چند تا اتک به هیرو های دشمن بدید وگرنه مثل من الکی الکی 5 بازی میوفتید تو low prio :/
من که بازی زهرمارم شد تا این مشکل فیکس نشه تکیز بی تکیز
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آره اگه afk مین بزاری abandon میزنه باید یا لول بگیری یا اتک بدی
What happened ? Axe happened
WK رو 100% با آقانیم توی ti5 خواهیم دید ........ LS ، Naga و CW هم همینطور ........
بالاخره Morph و Nyx هم کم کم میاد توی Trash pick پابلیک مچ ........
Lone ، Luna و Legion هم میتونن حرف هایی بزنن .......
مراقب Weaver حریف با آقانیم باشید و جلوش روی حریف چیزه خفنی نزنید .....
در ضمن : هیچوقت نزارید Alchemist بره bounty run رو بگیر وگرنه 4 برابر bounty رو پول میگیره ......
'ScoOPiNG yO (04-30-2015),Apdentist (04-30-2015),Soul Keeper (04-30-2015)
اینم بگم که Troll و Sniper ( مخصوصا Troll ) ضعیف شدن ........ Jugg کاملا معلوم نیست
ویرایش توسط [DR.[mmL : 04-30-2015 در ساعت 01:34 PM
Alliance (04-30-2015)
داداش واقعا دمت گرم . فقط دکمه تشکر ،گاهی اوقات کافی نیست. مرسی بازم
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
[DR.[mmL (04-30-2015)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از اون سایت دیگه لینک و فیلم و.. نزار
Alliance (04-30-2015)
جالبه من بدون فیلتر می تونم برم YouTube
حالا برو جلو دوستات قصه بساز از خونهبگو خوبم سلامم می رسونمبگو دورم ولی بخوای خودمو الانم می رسونم
Completely fell in love with Keanu Reeves
WhatAGay#
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©