جریان چیه؟ یعنی چی خودت هم ایران نزدی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جریان چیه؟ یعنی چی خودت هم ایران نزدی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خودم انتخاب نکردم قبلا میگذاشتم کرج (سه سال پیش که کرج بودم) بعد امدیم تهران کلا هیچی نمیگذاشتم ، این هم کسی که استیم والتم رو برام فعال کرده گذاشته ، شهر فقط سیاتلThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آره والله ایران کیلو چندهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
شما خيالت راحت مشك خاصي ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ما فقط خيانت كاريم :دي
Sent from my iPhone using Tapatalk
باو من خودم تو اطلاعات اپل ايديم نوشته تو لوس انجلس زندگي ميكنم
من خيلي فازم بالاس ديگه با من درست صحبت كنيد
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
Match 2591334342 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
State بازی رو ببینید
خب حالا برنده رو هم ببینید
خب حالا اون CM بدبخت رو هم ببینید که همیشه مرده بود
[SIGPIC][/SIGPIC]
با دوستان ی Apزدیم و با ی تیم روس
بازی 100%باخته رو بردیم
چ کیفی داد
و چق خندیدم ب سخنان دوستم ک ب روسا میگف
همون گیمه معروفه کهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چقد کیف داد ناموسا
ویرایش توسط Fery : 08-23-2016 در ساعت 01:14 AM
ضمن عرض پوزش از تمامی شرکت کنندگان عزیز و اظهار قدردانی از حضور بی سابقه دوستان در مسابقات این فصل مجموعه iCG لازم است اعلام شود مسابقات تابستانی 95 برگزار "نخواهد شد" و دانستن دلیل عدم برگزاری این دوره از رقابت ها حق تمامی شرکت کننده ها می باشد.
لذا عنوان می شود که به دلیل عدم برنامه ریزی مناسب بین حامیان مسابقات جهت اجرای تعهدات از جمله تأمین تجهیزات و سخت افزار مورد نیاز مسابقات و... بعد از جابجایی های زمانی و مکانی صورت گرفته جهت برگزاری، علی رغم تمایل مجموعه iCG ،این مسابقات برگزار نمی شود.
امید است با انرژی بیشتر و برنامه ریزی دقیق تر و بکارگیری حامیان مناسب و شایسته در دوره بعدی مسابقات در خدمت طرفداران بازی های رایانه ای باشیم.
جهت جبران ضعف برخی از حامیان، مبالغ ورودی تمامی شرکت کنندگان به ایشان عودت داده می شود و شرکت کنندگان برای برگشت وجه ورودی مسابقات می بایست یک ایمیل حاوی "رسید ثبت نام" و "شماره کارت" به آدرس:
ارسال کنند و در عنوان ایمیل درخواست عودت ورودی مسابقات ذکر شود.
در ادامه از شرکت های گرین (سیاره سبز)، لایف برد (لایف سرویس)، ریحون، آپارات، صباویژن، برج میلاد، شهرداری تهران و خانه شهریاران جوان که حمایت کامل خود را از این مسابقات، بعمل آوردند تشکر ویژه صورت می گیرد.
--------
برگزار نکرده کنسل شد
من میگم این 6 ماه اخیر اصلا مغزم کار نمیکنه ، انگار عقل رو دارم از دست میدم از 24 ساعت 12 ساعت میخوابم و..از علائم بالینی بیماری غلظت خون میتوان به برافروختگی پوست صورت، قرمزی چشمها، اختلالات هوشیاری، منگی، سردرد، خواب آلودگی و گزگز دست و پا اشاره كرد.
نگو برای همین بوده
مادر میگفت تو ذرت زیاد میخوری خونت غلیظ شده من گوش نمیکردم
حجامت یا خون دادن؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©