ممد برو این رو تکمیل کن :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[6.88] Custom Alchemist guide by FCB - دوتا 2
ممد برو این رو تکمیل کن :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[6.88] Custom Alchemist guide by FCB - دوتا 2
Mushi گيم داره با ريكي كه توش تقريبا ساپورت كرده و دووم جنگلو ميزنه همين طور كوريرو هم ميكشه و فارم مهم نيست در اينجا ولي ريكي اگه كري كنه بهتره قبول دارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
مولتی مدیا و نکات کلیدیش مهم نیست. کسی بخواد استفاده کنه همون چیزایی که گفتم کافی هست.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واقعا با این روش بد میزنه alche! در کسری از ثانیه هرکی رو بگی میزنه. برید بخش Demo لا اقل اونجا تستش کنید.
بستگی به بازیش داره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
carryش خوبه به شرطی که main carry نباشه و تو بازی intiator داشته باشه. چون ریکی در کیس اتک رو در رو نصف کارایی backstab رو نداره برای همین باید یکی باشه بقیه focus کنن رو اون بعد این بیاد بزنه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
از کسایی که غلظت خود دارن خون نمیگیرنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حجامت هم در حدی نیست که خون تازه بشه
باید فسخ خون کرد بعدش سوروم زد (درست نوشتم؟)
2لیتر؟ مرد حسابی از کسی 0.5 لیتر بره همجا رو سیاه میبینه
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو دمو تست کردم یه آقانیم هم اضافه کردم به متا خدایی خیلی قوی میشه از این به بعد آلچ این متا میرم
FCB (08-23-2016)
خوب دوستان مثل این که امروز ساعت 4:30 دقیقه آبدیت پیت لورد میاد
ولو قول داده بود اگر جایزه اینترنشنال امسال از سال پیش بیشتر بشه (که شد) 3 تا از این باکس ها به هرکسی میده
Trust of the Benefactor - Dota 2 Wiki
امید وارم با این آبدیت بیاد
مثل این که رابط کاربری هم جیز هایی قرار بهش اضافه بشه
حجم احتمالی 700 مگ.
Viper (08-23-2016)
یه چیز عجیب
اقوام ما تا قبل از کنکور عکس پزشکارو رو پروفایلش میذاشت الآن هرجا دنبالشیم پیداش نمیکنیم تو کمد خونشونم گشتیم ولی نیست .
به نظرت اگر این بیاد مارکت زیر سوال نمیره ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
درسته من یه گیم ریکی بودم 38 تا کیل داشتم ولی مین کری بودم تیم دمیج تاور نداشت و نمیتونستیم پوش بدیمو بازی طول کشید و باختیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آبدیت امد حجم 440 مگ
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©