کسانی که می خوان دوتا2 لانج رو بدون چیتر شکن باز کنن می تونن این ای پی رو تو مرورگر خودشون بزنن
87.98.157.148
کسانی که می خوان دوتا2 لانج رو بدون چیتر شکن باز کنن می تونن این ای پی رو تو مرورگر خودشون بزنن
87.98.157.148
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
HoMaYoON (05-04-2015)
Real Eyes Can Realize Real Lies
3 4 سال پیش این جمله رو دیدم اما هنور یادم نرفته! خیلی باهاش حال میکنم...
دلیل پست: همینجوری یهویی
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
'ScoOPiNG yO (05-04-2015),M.Lo4DinG (05-04-2015),[DR.[mmL (05-04-2015)
اگه درست یادم باشه تو امضاء ._MasteR_. بودReal Eyes Can Realize Real Lies
3 4 سال پیش این جمله رو دیدم اما هنور یادم نرفته! خیلی باهاش حال میکنم...
دلیل پست: همینجوری یهویی
بعد از این که میخوای لاگاین کنی میره روی url اصلی و فی*لتر میاد در کل نمشه لاگاین کرد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
دقیقا" ام جی مرسی حافظه!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو امضای پوریا بود که حتی شهریار یک مدت از من سراغ آیدیش رو میگرفت بابت این جمله :d
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
ما هم نوع فانشو میگیم :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Wich Witch Watch Swatch Watch
خدایی به هرکی میگم اینجوری میشه : :waplz:
Real Eyes Realize Real LiesThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جمله اش از مرحوم Tupac هست
اگه اشتباه نکنم اولش یه Only هم داشت: Only Real Eyes Can Realize Real LiesThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
i still steal steelThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[DR.[mmL (05-05-2015)
میدونم اینجا جاش نیست ولی دیگه حسش نبود دنبال تاپیک مربوطه بگردم چون 2 ساعته دارم دنبال یه راه حل واسه مشکل اجرا نشدن دوتا 2 میگردم آخر گفتم این جا پست بزنم شاید کسی دونست و لطف کرد راه حلش رو دراختیارم گذاشت :
ماجرا از این قراره که ویندوز رو عوض کردم بعد آپدیت کردن همه چی بکآپ دوتا 2 رو هم ریستور کردم . بعد تموم شدن اولین بازی دیدم بازی کند شده وقتی بستم دیگه باز نشد . بازی رو پاک کردم دوباره بک آپ رو ریستور کردم باز نمیشه و فقط یه لحظه آیکونش روی تسکبار میاد و بسته میشه . اگر کسی راه حلی داره ممنون میشم راهنمایی کنه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©