باورم نمیشه 4 تا بازی رنک پشت سر هم بردم
باورم نمیشه 4 تا بازی رنک پشت سر هم بردم
بعد هر بازی بزن create lobby بعد leave بده درست میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ATER (08-25-2016)
الان سرکارم دارم از کامپیوتر سرکارم اینو می نویسم
امروز اصلا حال و حوصله ی کار ندارم اتفاقا امروز هم کلی کار دارم فقط منتظرم اینترنتم درست بشه الان هم زنگ زدم شرکت میگه شاید امروز ردیف نشه الان فقط دلم میخاد بشیم یه دست دوتا بازی کنم:d
سلام :دي
اين apdentist كجاس نيستش
راستي هيرو جديده چطوره خوبه؟ من شخصا از هيكلش حالم بهم خورد رفت تو ليست حال بهم زن ترين هيروهام كه اوليش اسلاركه :دي من دو هفتس تو lp ديگه دوتا بازي نكردم يه سره Hots و Overwatch بازي ميكنم نميدونم چ خبره تو دوتا :دي
Sent from my iPhone using Tapatalk
وجدانن چرا پشتیبانی های کشور ما اینقدر بی سوادن !
Ecsprt (08-25-2016)
ناموساThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
زنگ میزدم پشتیبانی مخابرات یارو میگفت پینگ بالاتر که خو بهتره که
[SIGPIC][/SIGPIC]
Mohammad_ai69 (08-25-2016),PokerFace (08-25-2016),The Viper (08-25-2016)
خيلي هيرو خوفيه جالبه اسكيلاشم باهم مچنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با ٣شم كه به راحتي دهن صاف ميكنه دميجم كه درصدي ريدوس ميكنه كه يعني دهن هيرو هاي سنگين دميج مثل لژيونو صاف ميكنه
امروز يكي از اينا جلوم بود با آنتي مين ٣٠بتلفيوري اوردم ولي چون ساپورته در نهايت تا مين ٤٥-٥٠ فول شدم وزديمشون
يعني ته بازي حرفي براي گفتن نداره مگه اينكه چنتا تلپورت خوب بذاره و كري هارو نجات بده يا برا گنك ببره
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
3اش جلو lc فایده نداره، دمیجی که کم میکنه از کل نیست بیس دمیجه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جلو هیرو هایی مثل slark , morph , drow , terrorblade. که اکثر دمیجشون از attributeاشون میاد خوبه ولی جلو هیروای مثل lc که کل دمیجش پلاسه+ایتم کاملا بی فایدس
WardeN (08-25-2016)
وقتی اُشون میگن خوبه پس 100%خوبهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چون با پارتی امدن سرکار و اصلا صلاحیت ندارنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته اکثرا
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Mohammad_ai69 (08-25-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©