ios 9.3.5 هم اومده خبری از jailbreak نیست ؟
ios 9.3.5 هم اومده خبری از jailbreak نیست ؟
دیشب که توی بازی برده رنک نتم پوکید و رفتم توی low ، الان رفتم چک کردم تا 4 نفر تیمم commend کردن منو ! بخاطر بازیم
كودوم شهر هست؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شهر من خوبه ها ولي مردمش مذخرفن اينترنتشم...
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
80مگ آپدیت
خراب شده ای به نام جنوب ، که سرشونو با خون گرم بودن گرم کردن خر ها هم حالیشون نیست که بوا این جنوب اینقدر ثروتمنده که باید نت خانگیش خصوصی گوگل بیاد نت 256 مگ بده ، اما هیچی ندارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
...................................
وقتی میری توی low ، تازه عوضی ترین ادما بهت میخوره ، این بازی داشتیم میبردیم 5 دقیقه اخر slark و sky که هیچ حرفی کسی بهشون نزده بود یهو leave میدن روسم بودن !!!!!
پنهان کننده: عکس بازی
تا4ساعت دگ میان میگیرنتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان خواهشا موقع پست دادن حواستون رو جمع کنید از کلماته غیر مناسب استفاده نکنید و همچنین به قومیت یا شهر و کشوری هم تیکه نگیرید که من مجبور نشم ادیت کنم.
اگه احساس میکنید بازی Match Making اش مشکل داره خیلی راحت میتونید بازی نکنید , یا یه چیز دیگه بازی کنید.
انقدر اعصاب خوردی نداره که.
iHadLifeB4This (08-27-2016)
پوریا ما اسم نبردیم :d
....................
در مورد نت فوش بدی کاریت ندارن ما هم وارد چیزای س.ی.ا.س.ی نمیشم خیالت راحتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
با كسي كاري ندارن ولي ممكنه سايتو كاري بكنن ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
يه چشم زهره كه ازمون گرفتن
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©