ن از اون لحاظThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ن از اون لحاظThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان چیه هارد کور خنده دار بود من متوجه نشدم
میگم ater جان کدوم سرور میری ؟ eu یا us ?This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حاجی گرافیک پایین تر از این نمیره؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Team Secret
WardeN (08-27-2016)
من صورت مساله رو پاک نکردم , گفتم اگه عصبی میشی بازی نکن , کسی زورت نکرده. اگه فشار خون داری روزه نگیر برات بده , کسی زورت نکرده بگیری؟ See the Point?This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ضرب المثلت هم به کار نمیره چون من صاحبه بازی نیستم که بخوام برای بازی بازار گرمی کنم.
--------------
بازی نکردن دوتا یعنی پاک کردن صورت مساله؟ عزیزم Video Game ه , اولویت های زندگیت رو چک کن.
--------------
در آخرم بگم من اصلا منظور پستم شما نبودی , شما چون پستای ویرایش شده رو نمیتونی ببینی , متوجه نشدی منظورم رو , محمد خان یکم از کوره در رفته بود.
Mohammad_ai69 (08-27-2016),Munikh (08-27-2016)
مال من میره :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
[SIGPIC][/SIGPIC]
''iMM (08-27-2016)
نمیدونمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نصبیدمش همینجوری بود
راس میگه من پستی دادم که عصبی بودم و زود هم پشیمون میشم . بازی که اینقدر آدم رو عصبی می کنه نباید انجام داد ولی یکی مثل من دلایل خودمو دارم ، من اگر هوامون خوب بود یا جاهای دیدنی یا اصلا بازار درستی داشتیم پای سیستم نمی نشستم بلکه تفریح و وقت رو توی دنیای واقعی میگذروندم .
.......
پوریا پستم ویرایش شده اما نقل و قولی که از اون پست شده رو دس کار نکردی انگار همون پست تکون نخورده
دلیله خوبی نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من تو اصفهون هستم
بازار های خوب
هوای خوب
جاهای دیدنی
اما گیم میزنم
من اینا رو برا خودم میگم . گفتم دلایل خودمو . من جاهای شلوغ و دوس دارم برا همین ترجیح میدم به جای عصبی شدن برم افراد زیادی رو ببینم یا بگردمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©