من سر هر باخت نمیای پست بدم ، انصافا 6-7 پشت هم خیلی زو دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من سر هر باخت نمیای پست بدم ، انصافا 6-7 پشت هم خیلی زو دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
ديروز نشستم سه ساعت گيم زدم بعد كلي حرف مامانم بارم كرد الانم نت تموم شده گفته نميشه بخري گفت تو معتادي بايد بري پيش روانپزشك دارو بخوري جالب بود
كلي اوايل مرداد من از صبح تا شب ده يازده ساعت بازي كردم حالا با سه ساعت معتاد شديم؟؟ اعصابمو رسما خورد كردن يار بد ميخوام باهم بريم گيم ي روس نوب سگ ولي كسي كاريم نداشته باشه
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
ATER (08-27-2016)
منم اهل گیم هست و خیلی هم علاقه دارم ولی ازیه جایی به بعد سیستمم اجازه نمیده بازیهای روز رو نصب کنم
(حالا امکان داره داداشم روز تولدش ps4 بگیره که اونموقع میترکونم)
ولی اصلا واسم اعصاب خوردی نداره ! ینی داره
مثلا همین دوتا یارا نوب باشن ببازم تو همون بازی یکم اعصابم خورد میشه میرم یه دست دیگه !
بعدش میرم دوتا 1 !!! خوبیش اینه دوتا 2 میزنی اگه ببازی میری دوتا 1 میبری حال میکنی
ببازمم جوری نمیشم که بیام به زمینو زمان فحش بدم زود فراموش میکنم
فک میکردم همه مث منن !
چرا یک سایت دیدم گذاشته بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
--------------
اشتباه کردم ۹.۳.۳ فقط میش جیلبریک کرد.
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
حس بیکاری
اگ جی پی دارین تو تله بدین منم بیام
اااووووفف فیلم Hardcore چقدددر باحال بود حیف که بیشتر نبود زمانش حییف...
اعصابم آخرش خورد شد دوست داشتم اون نفره آخریو که میکشه (نمیگم اسپویل نشه) خیلی فجیعتر بکشه
چقد یه آدم میتونه بیش*رف باشه
Mohammad_ai69 (08-27-2016)
اومده بلوریش؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
''iMM (08-28-2016)
چقدر مزخرف شده این پچ
کلا همیشه یک ماه بعد از TI خیلی مزخرفه چون یک سری ***** فقط منتظرن TI تموم یشه برن چک کنن چه هیرو هایی پیک شده
timber mirana invoker
underlord هم که دور همی هرکی دستش برسه پیک میده
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©