زیرنویس فاریسش رو داری ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
والا 3 ماهه دنبال زیر نویسشم
زیرنویس فاریسش رو داری ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
والا 3 ماهه دنبال زیر نویسشم
''iMM (08-28-2016)
حس خاصی هم ندارم ... میخام برم گیم جرئت نمیکنم.
اون از پینگ 240 ... اونم از یارای نوب..
خیلی جالبه الان یهو یاد پارسال افتادم زمانی که 7-8 گیگ اپدیت اومده بود ... همون شب اول دانلود کرده بودم... رفتم گیم واقعا یه مشت وحشی ریخته بودن ... هم یارام عالی بودن هم دشمن هام... یادمه sf پیک کردم توی مید 4 بار از qop مردم.
ولی انقد یارام کمک کردن که اخر بازی خودم همه رو زدم. البته خودمم وسطش خوب بازی کردم ولی یارام خیلی کمک کردن. باید بگم از هیچ گیمی به اندازه اون گیم لذت نبردم. هنوز یادمه 63 دقیقه طول کشیده بود بازی. خیلی حال داد
بعد از مدت ها lag - noob بی حالی و هر دلیل دیگه یه دست بازی کردم که خیلی حال داد. در ضمن جزو اون 10 بازی TBD بود (بالاخره دارم رنک میرم ببینم چند میده)
Match 2603925996 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
"I'm the beast of bedtime tales."
reza11 (08-28-2016)
آفا سر دو راهی گیر کردم
به نظرتون ایمورتال ست dark artistry اینوکر رو بگیرم؟یا نه؟!!!!!!!!!!!
منم عاشق اپدیتای بزرگم ، نووبا رو برای یه مدت کوتاه بیرون از بازی نگه میداری :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گفتم جرئت نمیکنم ولی باز رفتم
بازی اول با میرانا جالب بود , pugna خیلی غر میزد ولی بازم بردیم بازیو. ursa هم رنکش 4500 بود انصافا خیلی قشنگ بازی کرد ولی خب هیروش اخر بازی کار خاصی نمیتونه کنه.
Match 2604020242 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
این بازی هم که هیچی یارم پیک دوم broodmother رفت اونور هم بعدش لژیون و ارث پیک دادن ... جالبترش اینه دارک سیر گفته ساپورت میکنم ولی 1 وارد خریده و کوریر نخریده. تو بازی هم کلا جلو تاور ها 6 میزد یا جلو تاور اونا موقه حمله , یا جلو تاور خودمون موقع دفاع ... بعد 6ش تموم میش تفننی یه 1 هم میزد
بعدا میگن چرا رنک بازی نمیکنی -__-
Match 2604097154 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
PokerFace (08-28-2016)
BrRip دیروز اومدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بفرما - لینکThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
reza11 (08-28-2016)
THe Brothers gtimby رو حتما ببینید کمدیه خفنیه
دیشب با همین دوستمون یه گیم رفتیم که خداشاهده به غلط کردن افتادیم که با این بزغاله ها پارتی شدیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون ور لژیون - کونکا و تیمبر داشتن اونوقت رفیقای ما Np و brood,mother پیک داده بودن
نیچرمون آقانیم رفرش داشت با نکرو .کلی جک و جونور میساخت میبرد hg اونا کونکا یه اتک میداد اونورم brood توله هاشو میفرستاد که حالا یا تیمبر میزد یا لژیون و خلاصه ez 2k gold
آخرشم کونکا و تیمبر نفری 800 تا لست هیت داشتن
Match 2603486878 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
WardeN (08-28-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©