ازین پول پرست تر مگه هست ما امیدواریم بدن فقط امیدواریم حالا میبینین اگه یه ست 50 sent نداد به همه
ازین پول پرست تر مگه هست ما امیدواریم بدن فقط امیدواریم حالا میبینین اگه یه ست 50 sent نداد به همه
iHadLifeB4This (08-30-2016)
فقط کسایی که بتل پس دارنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
میخوان Shadow Demon رو پچ بعد نرف کنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!با اینا دیگه چقدر احمقن تا دیروز میگفتن هیرو مزخرفیه حالا میخوان نرفش کنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!تا دیروز کسی اینو پیک نمیکرد رفتن TI 6 پیکش کردن دیگه باید نرف بشه با والو بره اسم خودشو عوض کنه به حرف یه مشت بچه گوش میده....
اعصابم از این خورده که تنها هیروییه که باهاش ادعا دارم و اولین هیروی دوتا با این بازی کردم یادش بخیرررر....
ویرایش توسط Fery : 08-30-2016 در ساعت 07:32 PM
دفاع از بیس به معنای واقعی تو این بازی
30 دقیقه سر درد داشتیم از بیس دفاع میکردیم . بازی 4 به 5 بود PA هم وسطای بازی AFK بود واسه همین باختیم،30 دقیقه مگا بودیم
باختیم Helm گرفتم واسه این که کریپ رو ببرم کنار بیسشون تا بتونیم تلپورت کنیم و تمام ولی نشد
بازی درکل حساب کنیم رو 3 به 5 بود چون تکیز آخرای بازی خوب بازی کرد ولی در کل یارام خوب بودن حیف PA َ افک شد(20 دقیقه فکر کنم )(ایرانی پودجم ایرانی بود بود فکر کنم نتش پریده بود)
نرف چیه لطفا کلمات انگلیسی رو به زبان فارسی ننویسید تا ادم بفهمه چیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
My steam id : crystal_siamak
Friend id : 270780248
منظور ضعیف شدن هست .... و باف شدن = قوی شدنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این برای 100 بارThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تغیراتی که تو گیم پلی بازی انجام میشه مثل تغیر قدر هیرو ها یا آیتم ها یا کریپ ها یا روشان یا خود مپ یا لول ها یا و........ همش به دست Icefrog هست و به وسیله یه قرار داد رسمی Icefrog کاملا در این کار مستقل هست و Valve حق هیچ گونه دخالتی در این زمینه نداره
تغیراتی که Valve میتونه انجام بده برای تنظیمات گرافیکی ، صدا ، آپشن های بیشتر ، آیتم هایی که برای قشنگی میخریم مثل Arcana ، تغیر رنگ رود وسط زمین ، تغیر رنگ درخت ها (نه جاشون) برطرف کردن باگ هاو.... هست.
پس وقتی آبدیت جدیدا میاد یه هیرو نرف میشه یکی دیگه باف نگو Valve که یکی دیگه هم فکر کنه کاره Valve هست ، بگو Icefrog که درستش هم همینه. (نرف کردن هم اشتباه هست باید بگی نرف کرده)
کمی تند گفتم چون این صدمین بار هست بچه های این فروم این رو میگن.
کار Icefrog هم این دو ساله شده فقط نرف کردن هیرو هایی که توی TI و Major پیک میشن و از اون طرف باف کردن اونایی که اصلا پیک نمیشن یا کم پیک میشن اصلا هم براش مهم نیست که توی پابلیک چه خبره مرتیکه چند تیکه
مگه فحش دادم عصبانی میشیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وقتی میگم والوه منظورم کسایی که مسئول دوتا هستن که Icefrog تنها نیست.
من کلا تند حرف میزنم ولی منظوری ندارم ، فقط میخوام مطلب جا بیوفتهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خیر کسی دیگه ای مسئول نیست در این زمینه , icefrog به تنهایی تصمیم میگیره که چه تغیر در هیرو ها و.. ایجاد بشه.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©