به من ٣ تا uncommon داد.فكر كنم شانسم بهتره D:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from Vallhalla
به من ٣ تا uncommon داد.فكر كنم شانسم بهتره D:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from Vallhalla
خر نشید باز کنید حتما بفروشید مارکت :d
Amin_AssAssin (09-02-2016),ATER (08-31-2016)
خب مثل اینکه باکس جدید هم زیاد دندون گیر نبوده! امسال بتل پس نخریدم چیز زیادی از دست ندادم
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
نقل و انتقالات تيم های دوتا 2
wtf is going on??
به جز wings همه تیمای چینی disband کردن؟
Ater تا الان بالاترین شانس رو اورده ! 3 تاشو بهش باکس داده ! باکس ها یکی قبل از ایتم های گرونی مثل dc هوکه !
توی این هفته اخیر 12 commend داشتم ! در رنک
من اين باكسارو نميخوام وا كنم يكي 2 سال بعد وا ميكنم ببينم فرقي داره
بهم يه ست Very Common ميده
Team Secret
امروز رفته بودم گيم نت يه دست دوتا يك بازي كرديم خيلي اعصابم خورد شد اول بازي رو باختيم ولي با زور و تلاش تونستيم دو طرف شون رو مگا كنيم در عوض يه طرف ما مگا بود بعد بك داديم بريم لاين پايين رو هم جمع كنيم كه ازبدبختي اسون گاد و وين كرده بود ارس شاكر هم كه اومد آلتايمت زد از اون ور هم ويور هم كرم ريخت تو سه سانيه هممون رو نابود كردن از اون ور همه لول بيستو پنج همه هم پنج هزار تا سكه ولي هيچ كدوممون باي بك نداشتيم و بازي رو باختيم و بيست تومن رفتتتت تو پاچمون
این KOTL چقد واژه های عجق وجق توی توضیحاتش هست بعضیاش توی Google translate هم نیستن !
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©