Match 2612541629 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats بازی خوبی بود خوب کامبک زدیم با فانتوم اساسین یه dominating با یه تریپل کیل گرفتم
Match 2612541629 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats بازی خوبی بود خوب کامبک زدیم با فانتوم اساسین یه dominating با یه تریپل کیل گرفتم
اتفاقا الان داستانشو خوندم خیلی ساده و مسخرست داستانش.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه اونو نمیگم توضیحات اسپلاشو نکاتشو تو دوتا باف :d راستی بشین داستانشم ترجمه کن اگه بلدی پوریا :دی تنبل نباش :دی
به من 2 تا ست rare داد یه ایمورتال مجموعه ی اول 2016 که اونم باز کردم ایمورتال Omni knight داد
"I'm the beast of bedtime tales."
تو که 4 تا اکانت دارای بوک داشتی ! بقیش چیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دردسر داره , کلی آموزش تو سایت الان هست که ترجمه ندارن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
90 % اوناییم که دارن من ترجمه کردم :دی
ای کاش این treasure جدید هارو میفروحتیم 9$ حداقل گیرمون میومد به همه ست های زیر 1$ داده ...
مطمئن باش میفروختیشون تو هرکدومشون یه dc hook یه rainmaker و یه ارکانا بود :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The Viper (09-01-2016)
این اکانتمو که treasure هاشو باز کردم . یه اکانتمم دادم به کسی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میمونه 2 اکانت دیگه اصلا باز نمی کنم میفروشمشون . ارزش باز کردن نداره!
"I'm the beast of bedtime tales."
من که از این باکس ها راضیم !
دوتا ست خیلی خوشگل از آبادون و مدوسا داد.
یه ست هم از ترکس داد ...
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©