مگه void ست ایمورتال داره ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مگه void ست ایمورتال داره ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همون سلاحش رو میگه که Ulti رو عوض میکنه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
مرسیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
انشاالله مدیر انجمن دوتا2 شدنم
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
آقا جاتون خالی دیشب با Arc یه مچ رفتیم ای حال داد . خیلی خوفه انصافا هم راحت با Midas فارم میکنی هم ترول میشه کرد حریفمون یه spirit breaker داشت طرف جو گرفتش رو من شارژ کرد منم تو بیس بودم جلو باراکس . اومدم روبرو خودمو یه 7 / 8 تایی روح گذاشتم SB اومد توش مرد به شت تبدیل شد
به يكي Golden Es داده. Id شو پيدا كردم ميزارمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from Vallhalla
رفیق من kantusa جاگر گرفت 90دلار فروخت...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چه خبره 90 دلار حالا کی خرید اون مهمه اصلا خود ایتم چند دلاره
My steam id : crystal_siamak
Friend id : 270780248
♀♠♥ßKß♥♠♀ (09-02-2016)
مگه ما 2k ها چمونه ؟ فقط بلد نیستیم مثل شما اسمورف کنیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
"I'm the beast of bedtime tales."
FIFA_PES (09-02-2016),samdeloges (09-02-2016),UnHoLy666 (09-02-2016)
قصد توهين نداشتم ولي اين اصلا گوش نميداد.بش ميگفتم تو كه كاري نميكني حداقل برو تو jungle فارم كن.انگار نه انگار ؛ دنبال ما راه ميافتاد اگه ميزديم اينم xp ميگرفت اگر هم ميمرديم در ميرفت.بعد ايتم دوم بعد battlefury همگي بش گفتيم اقانيم نخري ، باز رفت اقانيم خريد.سر روشان هم ageis رو ديناي كرد با ٣ تا اسلات خالي.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from Vallhalla
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©