توی بازی ببینی خیلی قشنگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
توی بازی ببینی خیلی قشنگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ABNightmare راست میگه مضخرف ترین صندوقی بود که توی عمرم دیده بودم !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ّاه اه مخصوصا ست آلچمیستش !
ولی ست دومش یکی از بهترین ست هاست !
ست وینتر هم جالبه ...
آخرین بازی فینال TI6 روی Shadow زوم باش خیلی قشنگ AM بازی کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
آموزش بازی کردن با هیرو Anti mage با بازی Miracle دوتا2This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
http://www.aparat.com/v/epbko/باز..._حرفه_ای
اين دوتا گيم پلي از ميراكل با هيروي آنتي ميجه كه توي اونا به روش كلاسيك آيتم ميبنده كه هنوز هم بدون شك بهترين روشه
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
این trasure Genuine از کجا میاد همیشه که بعضی ها دارنش اما 99 % پلیرهای معمولی ندارنش و همیشه فقط 100-200 نفر تو مارکت میذارن ؟
ATER (09-04-2016)
ATER (09-04-2016)
داداش سالمی الان ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من امشب 2 تا گیم زدم چشمام پر خون شده
بنده خدا فقط ٧تا گيم زده من ١٢ تا گيم تو يه روزم دارم يكي از دوستام ١٨تا گيم تو يه روزم داره گيمي ٥٥ دقيقه با مخلفاتش به صورت ميانگين بايد حساب كنيThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
داداش مهم نیسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مهم اینه با تموم بد نتی و ابادون شدن و بن شدن به هدفم رسیدم
میتونستم بیشترم گیم بزنم اما جدا دگ خسته شدم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©