اره اون رو از خود دوتا دان کردم محشر بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اره اون رو از خود دوتا دان کردم محشر بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
My steam id : crystal_siamak
Friend id : 270780248
ATER (09-04-2016)
جریان این سایته چیه؟
eBlur AI
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
تا اونجایی که میدونم اینا همراه با خرید وسایل واقعی هدیه داده میشه، مثلا Ti قبل اگه از سکرت شاپی که توی کی آرنا بود تیشرت یا عروسک هیرو ها رو میخریدی روش یه Treasure یا آیتم Genuine هم میدادن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
Mohammad_ai69 (09-04-2016)
این treasure جدیده بر اساسه یه بازیه تو استور که اسمش total war warhammerهه، کسایی که اون بازیو pre-order کردن الان ورژن genuine از این treasure جدیده رو گرفتن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad_ai69 (09-04-2016),WardeN (09-04-2016)
AI Coach ( Artificial Intelligence ) عینه یه Bot تو بازی بهت میگه کجا بری چیکار کنی چی بخری.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
1. سطح بازیتون رو بشدت پایین میاره
2. احتمال VAC بن دارین.
قبل بازی پروفایلارو چک کردم ببینم اگه یارام خوبن predict کنم که دیدم بهتره نکنم.کلا بازی دسته اونا بود morph یار ما تا وسطای بازی 0-8-0!فقط من هی کیل میگرفتم که medusa یه divine خرید من تنها خیلی راحت divine رو گرفتم جای بوتم.دیگه بازیو جمع کردم تنهایی.نصف رکوردامو زدم!!4 تا کامند گرفتم سره این بازی
WardeN (09-05-2016)
برای من سایتو بالا نمیارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون بخش کانتراش واقن خوبه !
ویرایش توسط dark druid : 09-04-2016 در ساعت 04:42 PM
فکر کنم برای کسایی هست که تازه بازی رو شروع کردن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
فندق شکن رو آن کن برو تو سایتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
موافقم بخش کانتر پیکش میارزه ولی بقیش بدرد نمیخوره باید خودت با گذشت زمان یاد بگیری
Match 2622586495 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats-Riki
از نرم افزاره برای کانتر پیک استفاده کردم نتیجش این شد
دشمن اعصابش خورد شده بود فحش میداد.
شاید بگین چرا XPM کمه چون من فقط از کیل زدن XP میگرفتم.
22/5/13
تانگو برای دیوارد کردن گرفته بودم .
تمام کیلام از اول بازی بود.
ویرایش توسط Fery : 09-04-2016 در ساعت 10:10 PM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©