سایت شیلتره و با فندق شکن دانلود باید بشه که مسلما با اینترنت پر سرعت ایران دانلود 2 دقیقه ای نیم ساعت طول میکشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سایت شیلتره و با فندق شکن دانلود باید بشه که مسلما با اینترنت پر سرعت ایران دانلود 2 دقیقه ای نیم ساعت طول میکشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برای من الان یه 1 ساعتی طول کشیده هنوز کامل نشدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
احتمالا یا قند شکنتون خرابه یا اینترنتتون سرعت فضایی دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
(من با اینتر نت سرعت 1 مگ دانلود کردم 20 دقیقه طول داد
با آی پی ایران خیلی طول کشید ولی با آی پی آمریکا عین نور رفتتو 5 دیقه : |This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
FeedLess-Alpha اسمش برا من اینه تو دکستاپThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بلی صحیح می باشدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بعد اون تایید کردن ایمیل و اینا چیه ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یکی از مهم ترین چیز هایی که دوتا2 به من ثابت کرد اینه که
روس ها در هر زمینه ای کودن هستن جز حیون بودن ، یکی این عقب مونده ها فقط در زمینه ای استعداد دارم که حیون بودن خودشون رو نشون بدن
اورپای شرقی روس
اورپای غربی روس
خود روس ، روس
آمریکای شرقی هم من چند بار روس دیدم
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
حسش مثل حس بعد زدن باسای دارک سولز میمونهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
باورم نمیشه ساعت 5ه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©