Iphone که هیچی کلا بدرد نمیخوره تازگیا , مردم میگن PS خراب کرده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The Message سال 1976
Shaheed-e-Kufa
Iphone که هیچی کلا بدرد نمیخوره تازگیا , مردم میگن PS خراب کرده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The Message سال 1976
Shaheed-e-Kufa
ipod air در عوض ایده جالبی بود اما قیمتاشون فضایین خداییش...در هر صورت من که تا چند ماه دیگه که قیمتش تو ایران میزون شد میگیرمش.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیگه نمیتونم از ios دل بکنم.
-----------------------
تو اسم فیلمارو نمیدونی؟ :دی
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Ipod رو کاری ندارم Iphone بدرد نمیخوره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نوشتم برات که پست و نخوندی؟
بالاخره هر کس یک سلیقه ای داره. من کلا سیستم عاملشو دوست دارم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ادیت نکردی دیوث؟ شاید انقدر خط اولت منقلبم کرده که ادامه پستتو ندیدم تازه اومدم الان پست خودمو ادیت کنم بگم پیدا کردم که مال تورو دیدم عجب داستانی شد :دی
FCB (09-08-2016)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هوای مناطق دیگه رو نمیدونم ولی مازندران و شمال بارون شدیده . نه از اون بارونای قدم زدن از اون بارون های مادری xd
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
رهی (09-08-2016)
ایفون قبل از ایفون 6 صفحه اسکریناشون کوچیک بود . بعدشم که جیلبرک پا در هواست .
Match 2629369100 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
پودج و ترول هم ایرانی بودن ای خندیدیم آدمای با حالی بودن.
بازی رو با حال بردیم ،pa از اول بازی Feed بود بعد دست و پا در اورد.
فکر کردم بازی نرمال اسکیله شده بود High skill جریان چیه؟چرا اینجوری شد چون بازی های دیگم با این بازی تقریبا فرق نداشت.
Ater یه چیزی دلم نیومد بگم
من از 3500 اومدم رو 2800 طی 1 هفته گیم در میون یکی از یارا ما لیو می داد و ...
یام نوب بودن در حده گاو و ...
اما یکم که گدشت خودم سعی کردم گیمو جدی بگیرم و فقط مید پلی کنم
که شانسم هم خوب شد یه سری گیما پلیر اون ها لیو دادن و ...
تا MMR Resundam be 3200
می خوام بگم دوره بد شانسی تموم می شه
Dont Worry
Keep Calm
And Play RANK
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©