آرهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثل آموزش هایی که نوشته میشه و خود شخص شما تشکر نمیزنی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اول خودمونو اصلاح کنیم بعد آرمانگرایی رو به نهایت برسونیم.
reza11 (09-12-2016)
شروع نکن !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من یا ندیدم یا دلیل خاصی داشته
من هم همیشه سیع کردم پست مفید میبینم تشکر بزنم
احتمال زیاد 95% آموزش هیروها رو من اصلا تشکر نزدم چون اصلا یک بار هم تاپیکش رو باز نکردم.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
TheNiGhTwOLFs (09-12-2016)
ببین منم اصلا" انگیزه ای واسه شروع کردن بحث ندارم، حوصلشم ندارم. ولی خب میخوام حرف دلمم بزنم. وقتی میبینم طرف چیزی رو میگه که خودش عمل نمیکنه عصبیم میکنه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بحث این نیست که شما استفاده نمیکنین پس هیچ کاری نباید انجام بدین. بحث دقیقا" همینیه که خودتم ازش تشکر کردی :
خیلی از کسایی که همیشه از پست های آموزشی تشکر میکنن، حتی به متن آموزش نگاه هم نمیکنن. بعضیا اصلا" دوتا رو بازی هم نمیکنن. یکی مثل Milad. درسته سایته خودشه ولی خب میتونه بگه چون بازی نمیکنم تشکر هم نمیکنم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیدم که میگم. یکی مثل محمد (FCB) یا پوریا چه استفاده کنن چه نکنن دکمه تشکر رو میزنن و این خیلی برای من عزیزه. این چیزاست که یاد آدم میمونه. یعنی همین تشویقی که شما ازش حرف میزنین ولی انجام نمیدین.
من خودم یقین دارم خیلی های دیگه هم بدون حتی خوندن یک بار آموزش تشکر میکنن در صورتی که من خودم به عنوان نویسنده آموزش دیدم که یه جاهایی اشتباه های فاحش داشتم ولی کسی متذکر نشده یعنی ندیده که نگفته ولی به هر حال تشکر کرده.
من خودم اگه باشم میگم خودم استفاده نمیکنم باشه، عیب نداره. بقیه که استفاده میکنن. طرف که وقت گذاشته زحمت کشیده!
ویرایش توسط ''iMM : 09-12-2016 در ساعت 04:36 PM
Amin_AssAssin (09-12-2016),ATER (09-12-2016),Hossein.IR (09-12-2016),IR_Sepehr (09-13-2016),reza11 (09-12-2016),The Viper (09-12-2016)
بعد گیمم یک مثل خیلی شفاف میزنم در مورد تاپیک خودم که حرف شما رو نقض میکنه
Amin_AssAssin (09-12-2016),ATER (09-12-2016),reza11 (09-12-2016),The Viper (09-13-2016)
تشکر، شده معیار رقابت نادرست، هرکاری میکنید و میکنیم تشکر جمع کنیم گرچه مدتهاست تو این فاز نیسم.
همیشه تو هر سایتی یه سریا هستن هرچی بگن تشکر میکنن ازشون، فرق نمیکنه چی باشه یسریا محبوبن و تودل همه رفتن این به کنار
خیلی وقت پیش،یه آقایی به ما تیکه انداخت گفت اونی که عکس و متن میزاره بیشتر از حرفای من (مقالات،آموزشات و...) لایک میخوره.تخصص من تو شوخ بودنه دوست عزیز تنها کاری ک بلدم اینا آدما رو بخندونم یعنی همیشه اینطور بودم
و تعداد تشکر ها باعث میشه افراد شاخ بشن این شاخ شدن یعنی اینکه اجازه میدن به خودشون هرکاری بکنن تو سایت منم فقط خدا میدونه که با هیچکسی تو این سایت دشمنی و درگیری نداشتم اگرم داشته رفاقتی حل شده در کل من ن سر پیازم نه ته پیاز ولی خیلی جاها به خیلی توپیدید ولی بدونید واقعا جز اینکه دلی رو بشکونید کاری نمیکنید.اگه یکی تو یکاری خوبه بزارید بهترین بشه تو کارش شما هم کار خودتو بکن ناراحتی تو هم مث اون مطلب بزار.منم تصمیم گرفتم از یه مدتی دگ مطلب نزارم که جنبه فان داشته باشه تا یسری دوستان به عبارتی ن*ینن به ما
امیدوارم این سایت روز به روز پیشرفت کنه و این رفاقتا بمونه.
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
''iMM (09-12-2016),Amin_AssAssin (09-12-2016),ATER (09-12-2016),The Viper (09-12-2016)
بحث در مورد رقابت نیست من هیچوقت برای خودم نگفتم با من صحبت شده در این مورد ! اسم این افراد رو نمیارم
این هم برای imm که ادعا داره .......
یکی از بهترین اموزش ها که در هیچ سایتی به این کاملی نخواهید دید و به درخواست کاربری که فقط یک پست داشت نوشتم و ساعت 5 صبح تا 7 گیرش بودم کسانی که تشکر کردن لینک داده شده بهشون توسط خود من !
آموزش کامل ترید و Offer در استیم
همیشه پست هام کمک به دیگران بوده یکبارم برام مهم نبوده که بگم تشکر کنین ! حتی بارها هم گفتم منو اگر می خواین کاربر معمولی کنین بازم برام فرقی نداره اما بعضی کار ها ارزشمندن که خیلی ها نمی خوان متوجه این موضوع بشن
Amin_AssAssin (09-12-2016),ATER (09-12-2016),Deuce (09-13-2016),The Viper (09-12-2016)
تشکر چیه بیخیال بابا
-------------------------------
البته منظورم اینه ارزش بحث کردن نداره
Amin_AssAssin (09-12-2016)
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حرف شما کاملا درسته، منتها من خودم برای مثال تا مطلبی رو نخونم تشکر نمیزنم و همین باعث میشه بعضی از آموزش های طولانی رو تشکر نکنم و به جاش خیلی از پست های کوتاه رو تشکر کنم !
میخوام بگم زود قضاوت نکنیم شاید طرف اون پست ما رو ندیده باشه اصلا، در هر صورت تا جایی که وقت اجازه بده و مطالب رو بخونم سعی میکنم تشکر هم بزنم.
اما یه چیزی که بیشتر آدمو دلسرد میکنه اینه کسی که سوال میپرسه و جواب میگیره میره و پشت سرشم نگاه نمیکنه ! بار ها شده سوال یه نفر رو جواب دادم 5-6 تا تشکر گرفتم ولی هیچکدوم از طرف شخص سوال کننده نبوده
به نظرم اونایی که یه پست رو میخونن و براشون مفیده و چیزی ازش یاد میگیرن حداقل کارشون باید یه تشکر ساده باشه و این یه جور احترام به مخاطبیه که وقت گذاشته و شما دارین استفاده میبرین.
با تشکر !
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
''iMM (09-12-2016),Amin_AssAssin (09-12-2016),The Viper (09-12-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©