تو والت Steam ده دلار دارم (برای Battle Pass بعدی نگرداشتم) حساب بانکیم 1000 تومن هم ندارم.
تو والت Steam ده دلار دارم (برای Battle Pass بعدی نگرداشتم) حساب بانکیم 1000 تومن هم ندارم.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
samdeloges (09-14-2016),Viper (09-16-2016)
Bkb????
خب وقتي ساپورت انقد كيل داره اولا انتتظار برد هي مياد پايين ساپورت بايد اسيستش بالا باشه دوما كري هاتون خر بودن كه انقد ساپورت كيل گرفته
ترجيحا بهتر بود شدو بليد ميرفتيد چون هلت دشمناتون سنگينه زمان زيادي بايد توي التيميتتون باشن زمان شدوبليد بيشتره
ولي انصافا نميشه قضاوت كرد چون ايتم هاي بقيه هم مهمه مخصوصا فانتم چون كري ٣ هست و اسپكتر هم كري ٣ هست پس جنگ بين اينا ميشه توي ليت گيم
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
من ٤.٦٥ دلار دارم شما وعضت خوبه
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
Mr.Dr (09-14-2016)
من 2 سنت دارم
samdeloges (09-14-2016)
دقیقا من احتمال میدم سر همین باخته باشن، اسپکتر لیت گیم خیلی خیلی راحت فنتوم رو میزنه ( لعنت به منکرش :/ )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان یه سبکی هست توی موزیک های خارجی هیپ هاپ و رپ نیست از اونایی که کمی احساسی و صداشونو مثل adele میکشن اما شادتر هستن مثل بعضی از خواننده ها که با مثلا پیت بول میخونن ، سبکشون چیه ؟ رپ نمی خوام
سبک اهنگ های ادل معمولان این 3 تاسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سول. بلوز . پاپ
من خودم راک گوش میدم نمیتونم اهنگ اینطوری زیاد معرفی کنم ولی کمک دیگه ای خواستی در خدمتم
Mohammad_ai69 (09-14-2016)
این حالا -36 توی فروم دوتا یه نفر گفته بود یه بازی -46 ازش کم شده بازی بعدیش هم که برده آپدیت نشده.لینکشو الآن یادم نیست ولی پیدا میکنم نشون میدم.دلت خیلی پره ها ،جدا نمیدونم چی بگم ،ارزش نداره بخاطر بازی خودتو حرص بدی ،والو داره بخاطر پول بازی رو به گند میکشونه .یه سوال چرا میوت شدی؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط Fery : 09-14-2016 در ساعت 07:42 PM
آقا راستی جاتون خالی یه بازی رفتم دوتا ساپورتر تو تیممون در جا پیک دادن منم خوشحال برم کری یا تانک بعد اول بازی به ES و underlord مودبانه گفتم:guys plz buy cour یه دفعه underlorde گفت :stfu بله دیگه ترول از آب در اومدن کل بازی رو فید میدادن(از رو عمد)بازی رو خواستیم 3 به 5 جمع کنیم نشد لفت هم نمیشد بدی اینو برای دوستان گفتم که بدونن همه بازی مزخرف براشون میفته خدا شاهده 5 تا پشت سر هم الکی الکی باختم ولی یه چیزیو یاد گرفتم بعد این همه بازی ارزش نداره به خاطر چند تا بچه 8 - 9 ساله اعصاب خودتو خورد کنی آقا ما کار خودمونو میکنیم سعی میکنیم بهتر شه بازیمون وقتی خودت از خودت رضایت داری که خوبی همین حکمه.
استیم شما هم ارور کانکشن میده ؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©