من اصلا والت ندارم ( بعد 2 و خورده ای سال )
من اصلا والت ندارم ( بعد 2 و خورده ای سال )
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
ارور کانکشن چی مینویسه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی هنوز Unlimit نشدی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
offline شده
امروز داشتم بازی attacker رو می دیدم ۶ لوس پشت هم داشت رسیده بود به ۷۹۰۰ ، آخرش عصبی شد گفت فاک دوتا فاک والو سریع بازی بستو رفت.
برای بازکنای معروفم پیش میاد بهترین هیروش همون کوکناست . ۳ لوس با کونکا داشت یعنی اصلا دست شما نیست برای همه پیش میاد
Fery (09-14-2016),Royal_Crystal (09-14-2016),The Viper (09-14-2016)
راستی بعد این همه لوس یه تریژر گیرم اومد دوتا از آیتماش یکی برای crystal یکی برای pugnaThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فک کنم 2 سال قبل کل ایدی ها unlimit بود این سیستم شارژ کردن والت برای ulimit شدن 1 ساله اومده
Fery (09-14-2016)
داداش اولا من lane top بودم و هیمنطور تنها برا همین توی لاین قشنگ کیل میگرفتم همین اسپکتر رو 3 بار کشتم دوما داداش من کریستال بودم میپریدم وسط 6 میکردم دیگه من واستم اونا کیل بگیرن سوما نوب بودنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
My steam id : crystal_siamak
Friend id : 270780248
♀♠♥ßKß♥♠♀ (09-15-2016)
0.02$
دوستان وضع مالی خرابه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©