اگه Stranger Things رو ندیدی، تو هم اصلا" از دستش نده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ATER (09-16-2016)
داستانش چیهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یک پسر بچه گم میشه مادر بچه هم همراه با پلیس شهر میافتند دنبالش تا پیداش کنند و یک سری اتفاقات عجیب غریبی میافته فکر کنم اسم پسره مایکی مایکل یک همچین چیزی بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من این سریالو کامل ندیدم ولی تو دو سه قسمتی هم که دیدم به نظر جالب می اومد
زندگــــِ مـن فقـــط یـک بــآزی بود
حــــیف دســــته بازِیــــ
دســــت بد کســــی افـــ ـــ ـتــاد
''iMM (09-16-2016)
نمیدونم چرا تازگیا انقدر توی 4k ایرانی زیاد شده!
بعد از ۳ ۴ روز اومدم دوتا رنک بعد همش به تور ایرانیا میخورم. با کمال احترام دوستان هموطن اصلا شعور و منطق ندارن! خوشبختانه طبق تجربه اصلا نمیزارم بفهمن من ایرانیم (از هم فراری ایم )
پ.ن: دوستانی که میاید اکانت 4k smurf میکنید میدید ۳۰ ۴۰ت من که نه اما این کانال های چت همشون دارن بهتون درود میفرستن! اگر براتون مهم نیست که هیچی ادامه بدید...اگرم مهمه به قیمت منطقی و به زیر نرخ دلار بفروشید. مثلا دلاری ۳ ۳۵۰۰ت
پ.ن ۲: اگر اکانت 4500 به بالا دارید و توی roam خیلی قوی هستید برید سرور روسیه و همون اوایل هیرو roamer بدید صرف نظر از اینکه کانتر میشید. eu west نرید سرور شلوغیه و به درد نمیخوره. east رو بزارید اولویت ۲ بعد از روسیه. eu west مثل من برید میخورید به ایرانیا چون locationتون مؤثره
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Mohammad_ai69 (09-16-2016),samdeloges (09-16-2016),Slayer (09-16-2016)
قبلا که رنک توی لول 8 باز میشد ارزش اسمورف کردن رو داشت ولی الان که لول 20 باز میشه و 170 180 بازی باید بکنی تقریبا 1 ماه و نیم طول میکشه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی ارزش داره 1 ماه و نیم وقت بذاری واسه 30 تومن ؟
لول ۸ برای بتل پس بود. قبلا هم تروفی لول ۵۰ لازم بود. الان لول ۲۰This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه اصلا ارزش نداره
Slayer (09-16-2016)
دوستان سرور us west رو حتما حتما امتحان کنید !
لامصب سطحه بازی خیلی خیلی بالاست !
رنک 4k اونجا واقعا 4k ـه
نه اینکه مثه بازی دیشبی که من داشتم یارو جاگر پیک بده بره جلو ووید و با ساپورت es و بعد 5-1 بشه و بعد لیو بده
چقد خوب بازی کرد پرسپولیس
چقد تو دفا بود استقلال
من همون اول که امد دیدم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©