۳ روز پیش ی جایی عین همین حرفارو زدم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گفتم احتمال زیاد صفر صفر میشه یا ۱-۰ پرسپولیس میبره. اگر مساوی بسه پرسپولیسیا میگن استقلال دفاعی بازی کرد :دی
۳ روز پیش ی جایی عین همین حرفارو زدم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
گفتم احتمال زیاد صفر صفر میشه یا ۱-۰ پرسپولیس میبره. اگر مساوی بسه پرسپولیسیا میگن استقلال دفاعی بازی کرد :دی
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
مطمئنی ؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
استقلال رنگش آبی بود
پرسپولیس قرمز
erebor (09-16-2016)
اينا رو بندازين دور اون تيمي خوبه كه بتونه عربارو بزنه بيارين من قربونشم ميرمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
واقعا نمیدونم شما جای من بودید چه حسی داشتید ؟
یارو اولین بازیشه و لول 7 ـه (اولین بازی بعد از rebord شدن نسخه ی دوتا 2) - یعنی حدود 1 سال و خورده ایه بازی نکرده !-
bh پیک داده و حسه ساپورت گرفته مثه سگ فید داده !
نمیدونم چهطوریه لول 7 رنکش باز بوده و بعد با این سطح بازی اومده 4k
نظریه در مورد افتادن یار بد در بازی :
دوستان یک چیزو میخوام توی چند روز دیه با دقت در نظر بگیرین ، اگر از جمله افرادی هستین که همش در مورد یارای بد بازی کلافه شدین و اعتراض میکنید این نظریه مدتیه که روش دقت زیادی داشتم توی رنک . شما هم دقت کنید شاید متوجه شید
هر زمان که عصبی میشید و یا k/d/a خوبی ندارین یا بنا به هر دلیلی ریپورت میشین بازی های بعدش valve کاری میکنه که یار بد باهاتون بیفته یه جورایی ریپورت تاثیرش رو اینجوری نشون میده
دقت کنید این فقط یک نظریه هستش و هر کاری میتونه از برنامه نویسای دوتا بر بیاد
برای من هروقت نشون داد که ریپورتی نداشتم به طور چشم گیری بازکنای خوب باهام افتاده و بعد اینکه توی بازی سر یک صحنه بهم گفتن ریپورتت میکنیم چند بازی بعدش باختم ، الان 6 ریپورت شدم و 8 بازیه که توی رنک باختم تا بعد اینکه ریپورت تموم شه مدتش این جریان پایداره
دقت کنید بعد نتیجش رو اینجا بگین
samdeloges (09-16-2016)
100% صحیحی کامند هم تاثیر مثبت داره
من به طرزه عجیبی قبلا اسکرین گزاشتم 15 Wint Streak تو رنک
جالبیش اینه یه 2-3 تا گیمشو واقعا افتضاح پلی کردم ولی وین شدم ( سره یار خوب ) کلا Valve یکی از ...... برنامه نویسا پشتشنThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بره همین سعی کنید 2-3 گیم ساپورتر پلی کنید یکم کامند جمع کنید بعد برید Role Carry
والا اگطارمی رو فرم بود بعید نبود6تایی بشینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ینی منی ک الان173کامند دارم یارای خوب میوفته بام؟
در کل پیشنهاد میکنم یه بار دیگه تکرار بازی رو ببینیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
FCB (09-17-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©