اطلاعات شخصی که نداری ؟ بهترین راه اینه که ویندوزو عوض کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اطلاعات شخصی که نداری ؟ بهترین راه اینه که ویندوزو عوض کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
امروز بعد از مدت ها یکی از رفقا رو دیدم. برگشته در همون نگاه اول میگه: آخه سبزم شد رنگ؟
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
واقعا کسی نبودن Apdentist رو حس نمیکنه؟ نه اینجامیاد نه استیم انلاینه
کسی اطلاعی داره ازش؟
من که حس میکنم کارش دارم و نیسThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این nfs 2016 کی برای پی سی میاد ؟ یا اومده شاید من خبر ندارم ؟
فقط انلاینه ؟
ارزش داره بخریم ؟
از rival بهتره ؟
1-برای pc اومده، فکر کنم تو بهار بود که اومد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2-مطمعن نیستم، فکر کنم حداقل یه اینترنت جزئی حتی برای افلاین بازی کردنشم میخواد
3-نظر شخصی من اینه که نسبت به قیمتش اشغاله، حالا باز خودت بورو یه چند تا gameplay تو y.o.u.t.u.b.e نگاه کن، نظر خودته که مهمه.
4-اگه اینو در نظر بگیریم که rivals دو سال قبل از اون اومده و قیمتش الان حتما خیلی کمتر شده rivals از اون بهتره
پیشنهاد میکنم اگه از nfs 2015 خوشت میاد با تخفیف بخریش و 60$ پاش ندی، (بنظر من که بازیش بالای 30$ نمیارزه) اگه میخوای 60$ خرج کنی 7 روز دیگه forza horizon 3 برای xbox one و windows 10 میاد اونو بگیر که خیلی از nfs بهتره
راستی بازیه The Crew هم روی uplay به مدت 1 ماه free شده توصیه میکنم یه چند تا گیم پلی هم از اون ببینی شاید به بقیه ترجیحش دادی ، هرچی باشه free هه :دی
ویرایش توسط Viper : 09-19-2016 در ساعت 08:30 PM
WardeN (09-19-2016)
شما دچار تروجان مخرب شدي كه اصلا توسط آنتي ويروس ها قابل رديابي نيست و بهترين راه خلاصي ازش پاك كردن كامل هاردهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اگه مشكلت به حالت عادي حل نشد و خواستي ويندوز عوض كني اينارو در نظر بگير حتما
اول از همه رمز تمام ايميل هاتو عوض كن(با سيستمي غير از اين چون الان هكر ميتونه صفحه نمايش تو رو ببينه و هرچي تايپ ميكني براش ميره) استيم گاردتم ري استارت كن بعد تمام فايل هاي هيدن رو شو كن همه رو حتي اون هايي كه مربوط به سيستم ميشه فقط اطلاعات اصلي رو بردار كه ميدوني برات مهم هستند و فقط فايل هاي اصلي رو كپي كن مبادا فولدر هارو كپي كني بعدشم ويندوزو بايد عوض كني و تمام فولدر هارو زمان نصب ويندوز فرمت كن همه رو هيچ اطلاعاتي كه مربوط به اين ويندوزه به اون منتقل نكن
ویرایش توسط samdeloges : 09-19-2016 در ساعت 08:47 PM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
5 ساله رنگ هیچ آنتی ویروسی ندیدم.
پ.ن:صد البته رنگ ویروس و تروجانو و ایناهم ندیدم.
"I'm the beast of bedtime tales."
من حدود یک سال پیش بود یه ویروس مخربی افتاده بود تو لپ تاب که کلا ر*ده بود به سیستم حتی وب کم خودش به خودش خاموش روشن شد که همون موقع بود که اکانت استیمم با 3 تا ارکانا هک شد! بعد اومدم اینجا از بچه ها پرسیدم گفتن که تیکت بده و... تیکت دادم به استیم اکانتو با همه ایتما برگردوند xD
الان این لینک کلینه ؟
meepo
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©